Ε.Π.Σ.Αργολίδας : Συγχαρητήρια στην Προεθνική ομάδα Κ-16 για την κατάκτηση της τρίτης θέσης στην Ελλάδα

0
4080
Προεθνική ομάδα

Ο Πρόεδρος και το ΔΣ της ΕΠΣ Αργολίδας θέλουν να συγχαρούν τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο του συγκροτήματος της προεθνικής ομάδας Κ16 για την τεράστια επιτυχία της κατάκτησης της 3ης θέσης στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Προεθνικών  Ομάδων Ενώσεων της ΕΠΟ.

Είμαστε περήφανοι για  τα παιδιά μας, για τη δικαίωση των προσπαθειών τους καθ’όλη την διάρκεια της χρονιάς. Ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε δίπλα σας για να βοηθάμε από το δικό μας μετερίζι στην επίτευξη των στόχων σας και στην πρόοδο και Ανάπτυξη του Αργολικού ποδοσφαίρου εν γένει.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν ξεχωριστά στους Ενωσιακούς μας προπονητές, Γεωργακόπουλο Βασίλη, Σωτηρόπουλο Νίκο και Μανιάτη Δημήτρη, που με οργάνωση, μεθοδικότητα και σκληρή δουλειά παρουσίασαν μια ομάδα πρότυπο με το τελικό αποτέλεσμα να δικαιώνει τους κόπους τους.

Επίσης συγχαρητήρια στις οικογένειες των παικτών, οι οποίοι είναι εκείνοι που στέκονται δίπλα τους σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς, αλλά και στις διοικήσεις ,τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές όλων των ομάδων της ΕΠΣ Αργολίδας,οι οποίοι συμβάλλουν στο να έχουμε τέτοια σπουδαία αποτελέσματα.

Οι Προεθνικές ομάδες της Ε.Π.Σ. Αργολίδας είναι η βιτρίνα όλων των πρωταθλημάτων του Νομού. ΕΙΝΑΙ  η “Εθνική” του Νομού μας.
Στόχος όλων μας η αναβάθμιση του ποδοσφαίρου στην περιοχής μας.Τα παιδιά για ακόμη μια φορά μας έδειξαν τον δρόμο.

Συγχαρητήρια, μας κάνετε σήμερα να δακρύσουμε από χαρά και συγκίνηση!

Τέλος, να ευχηθούμε καλή ποδοσφαιρική σταδιοδρομία και καλή πρόοδο στις σπουδές τους, σε όλα τα παιδιά που λόγω ηλικίας αποχωρούν από την προεθνική ομάδα Κ16.