Ε.Π.Σ.Αργολίδας: Απονομές στις Πρωταθλήτριες ομάδες της Α2 κατηγορίας του Α.Ο.Μυκηναϊκού και Γ.Π.Σ.Προίτου Νέας Τίρυνθας (φωτο-βίντεο)

0
603
Μυκηναϊκού

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 12 Απριλίου 2023 στο ΔΑΚ Άργους ο αγώνας κατάταξης για την ανάδειξη του υπερπρωταθλητή  για την  Α2 κατηγορία του πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ. Αργολίδας για την ποδοσφαιρική χρόνια  2022-23, μεταξύ των πρωταθλητριών ομάδων των δύο ομίλων του Α.Ο.Μυκηναϊκού και Γ.Π.Σ.Προίτου Νέας Τίρυνθας

Νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα του Γ.Π.Σ.Προίτου Νέας Τίρυνθας  που νίκησε  τον Α.Ο. Μυκηναϊκού με 4-3 στα πέναλτι (κανονικός αγώνας  1-1).

 

Έγιναν απονομές Κυπέλλων και μεταλλίων και στις δύο ομάδες από τον Πρόεδρο της Ε.Π.Σ. Αργολίδας Βασίλη Σιδέρη, από τον Πρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ Κοινωνικής Μέριμνας & Αθλητισμού Δήμου Άργους Μυκηνών κ. Νίκο Δελή, από τα μέλη του ΔΣ της Ε.Π.Σ.Αργολίδας και συγκεκριμένα από τη Γενική Γραμματέα Έλενα Πανοβράκου, τον Αντιπρόεδρο Αλέξανδρο Σταμάτη, τον Ταμία Επαμεινώνδα Μπιτζή, το μέλος Νίκο Καραμπή  καθώς και από τον Πρόεδρο της επιτροπής διαιτησίας Χάρη Νενεκούμη.

Επίσης η ομάδα του Α.Ο.Μυκηναϊκού τίμησε τον Βαγγέλη Αλεξόπουλο για την προσφορά του στην ομάδα ως ποδοσφαιριστή καθώς και  παράγοντα.

                             Ε.Π.Σ.Αργολίδας