Ο Παμμετοχικός καταδικάζει το περιστατικό αντιπαράθεσης μεταξύ φιλάθλου με ποδοσφαιριστή της ομάδας του Ποσειδώνα Δίδυμων

0
181
Παμμετοχικός

Η διοίκηση του Α.Ο Παμμετοχικού καταδικάζει το ατυχές περιστατικό αντιπαράθεσης, μεταξύ φιλάθλου ( από τους 200 περίπου που ήταν στο γήπεδο), με τον αλλοδαπό ποδοσφαιριστή της ομάδας του Ποσειδώνα Δίδυμων.

Γνώμονας μας από τότε που αναλάβαμε την διοίκηση είναι η όσο το δυνατό καλύτερη φιλοξενία, σ’ όλους τους πρωταγωνιστές των αγώνων, πιστεύοντας να το έχουμε καταφέρει στο έπακρο.
 Με την παρούσα, θα θέλαμε να δώσουμε συγχαρητήρια για την διαχείριση του αγώνα και την άψογη διαιτησία στον διαιτητή ΜΑΝΟΥΧΟ Ευάγγελο και τους βοηθούς του. 
Ήταν αυτός που άμεσα διέκοψε τον αγώνα κάνοντας παρατήρηση τόσο στον φίλαθλο όσο και στον ποδοσφαιριστή, ο οποίος και είχε ανοίξει “διάλογο” μαζί του. Δεν πιστεύουμε όμως πως το ανωτέρω περιστατικό καθόρισε την έκβαση του αγώνα και την δίκαιη νίκη μας.
 
Υ.Γ. Οποιοσδήποτε θεωρεί δεδομένο το χαμηλό επίπεδο πολιτισμού μας ,είμαστε ανοιχτοί να μας μεταλαμπαδεύσει τον δικό του.
 
Με εκτίμηση το Δ.Σ. του Παμμετοχικού.