Βασίλης Σιδέρης: Η Υπόσχεσή μας για την κατασκευή του γηπέδου του Αγίου Δημητρίου είναι γεγονός

0
1321

Επισκέφτηκα σήμερα το γήπεδο του Αγίου Δημητρίου(Μετόχι), τόσο με την ιδιότητα μου ως Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Αργολίδας, όσο και ως Περιφερειακός Σύμβουλος Πελοποννήσου για να δω από κοντά την εξέλιξη του έργου.

Ήταν ένα αίτημα του Προέδρου και του Διοικητικού Συμβουλίου του αθλητικού σωματείου Παμμετοχικός, του Αντιδήμαρχου κ. Κωστούρου Δημητρίου και του Προέδρου του συμβουλίου της τοπικής κοινότητας κ.
Τριμπόνια Αθανασίου.

Είναι αλήθεια πως όταν αναλάβαμε ως νέα διοίκηση τα ηνία της Ένωσης πριν από τέσσερα χρόνια, θέσαμε ως στόχο την επανεκκίνηση του Αργολικού ποδοσφαίρου. Αυτός ήταν ένας από τους βασικούς στόχους του προγράμματος μας προεκλογικά η βελτίωση των υφιστάμενων αθλητικών εγκαταστάσεων είτε η δημιουργία νέων. Με πολύ δουλειά, μεθοδικότητα και σωστό προγραμματισμό βλέπουμε οι κόποι μας να πιάνουν τόπο.

Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γιατί μέρες σαν αυτή  αισθάνεται δικαίωση ο καθένας που ασχολείται με τα κοινά. Όταν ο αιρετός μπορεί ν’ αφουγκραστεί τις τοπικές κοινωνίες, να συζητήσει και να συνθέσει μαζί τους, αλλά και να διεκδικήσει για να πετύχει όλα εκείνα που οδηγούν στο συλλογικό συμφέρον, τότε μπορεί  να κοιτάζει τον συμπολίτη του στα μάτια.

Το γήπεδο του Αγίου Δημητρίου αποτελεί μέρος ενός τεράστιου αθλητικού προγράμματος που αλλάζει την Αργολίδα σε επίπεδο εγκαταστάσεων και υποδομών. Ακούσαμε, οραματιστήκαμε, προβλέψαμε και οργανώσαμε όσα τώρα παίρνουν σάρκα και οστά με την νέα Περιφερειακή Αρχή.

Εμείς συνεχίζουμε να υπηρετούμε ,να οραματιζόμαστε, να διεκδικούμε και να προγραμματίζουμε, για να φέρουμε το ποδόσφαιρο της Αργολίδας στην κορυφή.

Βασίλης Γ. Σιδέρης

Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε. Αργολίδας

Πρόεδρος Ε.Π.Σ. Αργολίδας