Ναύπλιο: Τον αγώνα της χρονιάς δίνει ο Πανναυπλιακός στην Τρίπολη

0
753

Ποστ της ομάδας του Πανναυπλιακού δείχνει την σπουδαιότητα του αγώνα της Κυριακής για το πρωτάθλημα του 7ου ομίλου της Γ’ Εθνικής μεταξύ της ομάδας του Ναυπλίου και εκείνης της Τρίπολης.

Στην Τρίπολη ο αγώνας, όπου ο Παναρκαδικός υποδέχεται τον Πανναυπλιακό. Το ποστ αναφέρει: 

Κυριακή 9 Μαϊου 2021 17:00 Παναρκαδικός – Πανναυπλιακός 2017.

Η ομάδα μας δίνει τον πιο κρίσιμο αγώνα για την παραμονή στην κατηγορία!!! Ένα πραγματικό ντέρμπι. Αξέχαστα έχουν μείνει τα ντέρμπι της δεκαετίας του ’80 που θύμιζαν τα ντέρμπι Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού, με τον μεν Παναρκαδικό να φέρει στη φανέλα του το τριφύλλι και τον Πανναυπλιακό να φέρει στη δική του φανέλα το δαφνοστεφανωμένο έφηβο του Ολυμπιακού.

Δύο σπουδαίοι τερματοφύλακες κάτω από τα γκολπόστ, Γιάννης Γιαννακόπουλος και Παναγιώτης Ευσταθίου κέρβεροι και οι δύο. Φυσικά το ίδιο συναρπαστικά και τα ντέρμπι της δεκαετίας του ’90. Ποιος μπορεί να ξεχάσει τη γκολάρα του Καραβίδα στο 1-1 της περιόδου 1992-93!!! Φυσικά την όλη ατμόσφαιρα ομορφαίνει με το δικό της τρόπο η πάντα εκρηκτική κερκίδα!!!

Να υπενθυμίσουμε ότι μετά την 7η αγωνιστική ο Πανναυπλιακός βρίσκεται στην έννατη θέση της θαθμολογίας με 6 βαθμούς και ο Παναρκαδικός στην τέταρτη με 12.