Αργολίδα: Ιστορική ημέρα για το Τολό η ολοκλήρωση του γηπέδου του – Μήνυμα Βασ. Σιδέρη

0
5446
Με δήλωση του σήμερα ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αργολίδας Βασίλης Σιδέρης αναφέρεται στο σημαντικό έργο για την περιοχή του Τολού, αλλά και γενικότερα για τον αθλητισμό της Αργολίδας που είναι το γήπεδο του Τολού. 

Ένα έργο που πέρασε από σαράντα κύματα, για σχεδόν δέκα χρόνια, μέχρι να φτάσει στο σημερινό του επίπεδο. Η συμβολή του Βασίλη Σιδέρη, ως αντιπεριφερειάρχη αρμόδιου για τον αθλητισμό στη περασμένη περιφερειακή αρχή, ήταν καθοριστική για την υλοποίηση αυτού και των υπολοίπων έργων υποδομών που αναμένονται στην Αργολίδα.

Αναφέρει σχετικά ο Βασίλης Σιδέρης:

Σήμερα είναι μέρα χαράς για όλους όσους ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο και περισσότερο για την κοινότητα του Τολού και την ιστορική ομάδα του τον Εθνικό Τολού Α.Σ..

Ένα έργο που πολλοί υποσχέθηκαν αλλά έμειναν στις υποσχέσεις, παίρνει σάρκα και οστά με την βελτίωση του αγωνιστικού χώρου και την τοποθέτηση του τεχνητού τάπητα στο γήπεδο να είναι πλέον πραγματικότητα.
Είναι δικαίωση για την προηγούμενη Περιφερειακή Αρχή και προσωπικά για εμένα, που ασχοληθήκαμε από τις αρχές του 2018 με την ένταξη του γηπέδου του Τολού στο πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων της Περιφέρειας Πελοποννήσου, την μελέτη, τη δημοπράτηση και τώρα στην ολοκλήρωση του έργου.

Ήταν ένα χρόνιο αίτημα της κοινωνίας του Τολού που πλέον ολοκληρώνεται.

Υ.Σ Θα υπάρξει και συνέχεια… Υπομονή…