Το γήπεδο της Νέας Επιδαύρου πήρε το όνομα του αδικοχαμένου Γιάννη Κρεμμύδα

0
1045

Αποκαλυπτήρια και ονοματοδοσία του γηπέδου Νέας Επιδαύρου είχαμε αυτές τις ημέρες. Με πρόταση του προέδρου της ΕΠΣ Αργολίδας Βασίλη Σιδέρη το νέο στολίδι της Αργολίδας πήρε το όνομα του Γιάννη Δ. Κρεμμύδα. Θυμίζουμε ότι ο Γιάννης Κρεμμύδας που έχασε άδικα την ζωή του ήταν ποδοσφαιριστής του Α.Ο Φοίνικα Επιδαύρου.

Στην εκδήλωση μίλησε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αργολίδας Βασίλης Σιδέρης , ο οποίος αναφέρθηκε στο παλληκάρι που χάθηκε και που την μνήμη του θα μας φέρνει στο νου το όνομα του γηπέδου, στην θριαμβευτική πορεία του σωματίου Α.Ο. Φοίνικας Επιδαύρου, αλλά και στο έργο της ΕΠΣ και το νέο πρωτάθλημα. 

Στην εκδήλωση παρόν ήταν και ο περιφερειακός σύμβουλος Πελοποννήσου Αναστάσιος Γανώσης, ο οποίος για την εκδήλωση ανέφερε τα ακόλουθα: 

“Το γήπεδο της Νέας Επιδαύρου σήμερα πήρε το όνομα του αδικοχαμένου νέου Γιάννη Κρεμμύδα ποδοσφαιριστή της ομάδας του Φοίνικα Επιδαύρου.

Η απόφαση για την ονοματοδοσία αυτή του Δημοτικού Συμβουλίου και Δήμου Επιδαύρου μας γέμισε με χαρά τόσο για την τιμή και την μνήμη του Γιάννη, όσο και γιατί συνδυάζετε με την μεγάλη επιτυχία της συμμετοχής του Φοίνικα Επιδαύρου στις εθνικές κατηγορίες, επιτυχία στην οποία η οικογένεια Κρεμμύδα έχει τεράστια συμβολή.

Το όνομα του γηπέδου δεν θα αποδίδει απλά τιμή σε ένα αδικοχαμένο νέο, αλλά θα συμβολίζει την θέση και τις αξίες της νεολαίας στον αθλητισμό και τους αθλητικούς χώρους”.