Γ’ Εθνική: Την Τρίτη 8/9 η κλήρωση του πρωταθλήματος από την ΕΠΟ

0
775

 

Αύριο το μεσημέρι, στις 10, θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ακαδημίας, στο Πάρκο Γουδή.

 

Η κλήρωση θα γίνει χωρίς κοινό και ΜΜΕ, θα υπάρξει ωστόσο live streaming.

Η έναρξη του πρωταθλήματος θα πραγματοποιηθεί στις 27/09/2020 και όχι στις 20, όπως είχε ορισθεί αρχικά.

Να σημειώσουμε πως όσο αφορά τον 7ο όμιλο, είχαμε δύο τροποποιήσεις. Η πρώτη αφορά την προσθήκη του Ατρομήτου Χιλιομοδίου, η άλλη η αποχώρηση της Ένωσης Πελλάνας-Καστορίου.

Με βάση την προκήρυξη, η ομάδα των Μολάων θα είναι στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και και μαζί με Άρη Σκάλας και Πανγυθεατικό, εκπροσωπούν την Λακωνία, μετά την αποχώρηση της Πελλάνας. Η απόφαση της Πελλάνας να αποσυρθεί πάρθηκε πολύ καθυστερημένα, με αποτέλεσμα την προηγούμενη εβδομάδα η ΕΠΣ Λακωνίας να καλέσει τον δευτεραθλητή Αμυκλιακό, ο οποίος αρνήθηκε, το αίτημα μεταφέρηκε στον τριταθλητή Μολαϊκό- ο οποίος και δέχθηκε.

Η ανακοίνωση του Μολαϊκού: Ο ΟΦΜ ΜΟΛΑΙΚΟΣ μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Λακωνίας κύριος Καρράς Παν. με τον πρόεδρο του ΜΟΛΑΙΚΟΥ, όπου του μεταβίβασε ότι ο Αμυκλιακος δεν θα δηλωσει συμετοχη στη Γ Εθνική, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να δηλώσουμε παρόν στα σαλόνια της Γ’ Eθνικής.

ΥΓ Πιστεύουμε να μας δωθεί το εύλογο διάστημα για την συγκέντρωση των απαραίτητων δικαιολογητικών . Όπως και τα ανάλογα αρμόδια όργανα της ΕΠΟ την ανάλογη κατανόηση λόγΩ της αιφνίδιας αυτής κατάστασης”.

Η ανακοίνωση του Αμυκλιακού: Ο δευτεραθλητής του τοπικού πρωταθλήματος Λακωνίας της περιόδου 2019-20, Αμυκλιακός, είχε εκδώσει προηγουμένως την ακόλουθη ανακοίνωση: “Η Διοίκηση του Αμυκλιακού ανακοινώνει ότι δεν θα δηλώσει συμμετοχή στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, εξαιτίας της έλλειψης του απαιτούμενου χρόνου σχεδιασμού της ομάδας για το εν λόγω πρωτάθλημα. Η φετινή ομάδα του Αμυκλιακού έχει ξεκινήσει από τον Ιούνιο το πλάνο της για να αγωνιστεί στο τοπικό Πρωτάθλημα της Λακωνίας”.