Γ’ Εθνική: Ο Φοίνικας Νέας Επιδαύρου ευχαριστεί την ΕΠΣ Αργολίδας και τον πρόεδρό της Βασ.Σιδέρη

0
1574

 

Σας είχαμε προϊδεάσει με προηγούμενο άρθρο μας οτι υπήρχε σοβαρή πιθανότητα να ανέβει κατηγορία και ο δευτεραθλητής Αργολίδας, ο Φοίνικας Νέας Επιδαύρου.

 

Αυτό επιβεβαιώθηκε σήμερα, μετά την συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΟ.

Αμέσως μετά την οριστικοποίηση της ανόδου του, η διοίκηση -που φυσικά είχε ερωτηθεί προηγουμένως και είχε απαντήσει θετικά- δια του προέδρου, Σώζωντα Λαμπριανού, προχώρησε στην εξής ανάρτηση:
“ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΣ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΠΡΟΕΞΕΧΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΒΑΣΙΛΗ Γ. ΣΙΔΕΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΟΔΟ ΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΑΣ Φοίνικα Νέας Επιδαύρου ΣΤΗ Γ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ…
Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΣΟΥ. ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΠΡΟΕΔΡΕ!!”

Να σημειώσουμε πως έτοιμη είναι και η εξέδρα του γηπέδου της Νέας Επιδαύρου. Ο Δήμος κατασκεύασε τη βάση για τη στήριξη της και τοποθετήθηκε η εξέδρα με πάνω από 200 καθίσματα, μέσω προγραμματικής και με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
“Διαχρονικά εργάστηκαν για αυτό άνθρωποι της προηγούμενης και τωρινής διοίκησης του Δήμου και της Περιφέρειας, συμπληρώνοντας τις αθλητικές εγκαταστάσεις που ξεκίνησαν από τον π. Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Ανδριανο, τους οποίους ευχαριστούμε.
Αυτό που μετρά είναι το έργο, το οποίο είναι έργο για όλη την Επίδαυρο και αναβαθμίζει τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους πολίτες και επισκέπτες μας.
Από εμάς μένει μόνο η περίφραξη του χώρου και κάποιες παρεμβάσεις ασφαλείας.
Επίσης τοποθετήθηκε το στέγαστρο στα αποδυτήρια, για λόγους στεγανότητας και
Προστασίας των εγκαταστάσεων”, σημειώνεται σε ανάρτηση του Δήμου Επιδαύρου.