Α1 Αργολίδας: Με αγιασμό και test κορονοϊού ξεκίνησε ο Ερμής Κιβερίου

0
1250

 

Με τον καθιερωμένο αγιασμό ξεκίνησε την Δευτέρα, η προετοιμασία της ομάδας του Ερμή Κιβερίου για τη νέα χρονιά.

 

Τον αγιασμό τέλεσε ο εφημέριος της ενορίας Κιβερίου π. Πέτρος Αθανασόπουλος, παρουσία του ΔΣ της ομάδας, του προπονητή και των παικτών. Η διοίκηση ευχήθηκε στους παίκτες για τη νέα χρονιά και ακολούθως ο προπονητής της ομάδας Λουκάς Κούρος, ανέλυσε το πλάνο της προετοιμασίας.

Έχοντας ως πρώτη προτεραιότητα την υγεία και ασφάλεια όλων στους αγωνιστικού χώρους, η διοίκηση της ομάδας μερίμνησε για την διεξαγωγή test για την διάγνωση της λοίμωξης από τον νέο κορωνοϊό, σε όλα τα μέλη της ομάδας (ποδοσφαιριστές, προπονητή, διοίκηση), από την αρχή της παρουσίας τους στους αγωνιστικούς χώρους. Το τεστ πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο Κιβερίου, από την Κινητή Ομάδα Υγείας του Ν. Αργολίδας.

“Ευχαριστούμε θερμά για την άμεση ανταπόκριση και συνεργασία την επόπτρια ΚΟΜΥ Αργολίδας κ. Κωνσταντίνα Νέλλα, και το προσωπικό της ομάδας αποτελούμενο από τις Παναγιώτα Μαρίνη και Σταματίνα Γάτσιου. Η διοίκηση της ομάδας λαμβάνει όλα τα απαιτούμενα προληπτικά μέτρα ώστε οι προπονήσεις να γίνονται με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια για όλους τους εμπλεκόμενους, εφαρμόζοντας αυστηρά μέτρα υγιεινής και ακολουθώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα”, σημειώνεται σε ανακοίνωση της διοίκησης.

*Να σημειώσουμε ότι στην ομάδα συνεχίζουν και φέτος, οι Αλέξανδρος Μποζιονέλος, Π.Σκαρπέντζος, Κ.Καζάς και Βαγ.Τσιώρος.