Μπάσκετ Α2: Συνεχίζει με το ίδιο τεχνικό επιτελείο ο Οίακας Ναυπλίου

0
1092

 

Συνεχίζει με το ίδιο τεχνικό επιτελείο και την νέα χρονιά στην Α2 ο Οίακας Ναυπλίου, καθώς η διοίκηση ανακοίνωσε την συμφωνία με τον Χάρη Κουλουριώτη και τους συνεργάτες του.

 

Οι σχετικές ανακοινώσεις:
Ο ΑΟ ΟΙΑΞ ΝΑΥΠΛΙΟΥ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον προπονητή της ανδρικής μας ομάδας για την επόμενη σεζόν 2020-21. Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά θα βρίσκεται στο τιμόνι ο Χάρης Κουλουριώτης, υπό τις οδηγίες του οποίου ο Οίακας ανέβηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του στην Α2 εθνική κατηγορία και πορεύτηκε και στην περσινή παράξενη χρονιά που διακόπηκε άδοξα.
Ευχόμαστε στον Coach μια υγιή και επιτυχημένη αγωνιστική σεζόν!

Επίσης με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε την επέκταση της συνεργασίας μας και με τον Ναυπλιώτη Βαγγέλη Τσοτσόκο, ο οποίος θα κληθεί να συνεχίσει το έργο του στο γυναικείο τμήμα μας και αυτός για 3ο συνεχόμενο χρόνο. Για πρώτη φορά στην Α2 και συγκεκριμένα στον 1ο όμιλο Νότου, ο coach θα προσπαθήσει να κρατήσει την ομάδα στα υψηλά πατώματα του γυναικείου μπάσκετ.

Ο ΑΟ ΟΙΑΞ ΝΑΥΠΛΙΟΥ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με το σύνολο του προπονητικού επιτελείου για το 2020-21.
Συγκεκριμένα οι προπονητές Γιάννος Τζάνης, Λευτέρης Κοκκάλας και Διαμαντής Φιλίνης θα αποτελούν τους άμεσους συνεργάτες του Χάρη Κουλουριώτη στην ανδρική ομάδα.
Επίσης οι δυο τελευταίοι θα προπονούν εκ νέου τα τμήματα των Εφήβων και Παίδων αντίστοιχα.
Τέλος ο Γιώργος Παπούλιας για ακόμα ένα χρόνο θα είναι ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης τόσο για την ανδρική ομάδα, όσο και για όλα τα υπόλοιπα αγωνιστικά τμήματα του συλλόγου.
Ευχόμαστε και στους τέσσερις να συνεχίσουν με υγεία το πολύτιμο έργο τους και να δώσουν στους αθλητές μας τα εφόδια για μια ακόμα επιτυχημένη σεζόν!”

 

“Είμαστε όλοι μαζί…Οίακας!”

Το φετινό σύνθημα είναι “Είμαστε όλοι μαζί… Οίακας” και η διοίκηση έχει προχωρήσει στις ενέργειες για την σεζόν 2020-2021, που αποτελεί τεράστια πρόκληση για όλους.
“Η νέα αγωνιστική περίοδος, βρίσκει τις ομάδες Ανδρών και Γυναικών του Οίακα στην Α2 Κατηγορία. Είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα μας, την πόλη μας και τις προσπάθειες όλων μας.
Παρά τις αντιξοότητες που εμφανίστηκαν απρόσμενα μπροστά μας και άλλαξαν άρδην τον προγραμματισμό, καταφέραμε να εκπονήσουμε ένα πλάνο δράσης, βάση του οποίου θα κινηθούμε.Κι εκεί καταλήξαμε μέσα από τη συνεργασία, το όραμα αλλά και την ευθύνη απέναντι στην κοινωνία του Ναυπλίου και της Αργολίδας.
Μέσα στις επόμενες ημέρες, θα υπάρξουν ανακοινώσεις τόσο σε ό,τι αφορά στο marketing αλλά και στα αγωνιστικά ζητήματα.
Ένα νέο ταξίδι αρχίζει. Εμείς είμαστε εδώ. Σε μια προσπάθεια που συνεχίζεται. Και σε αυτή την προσπάθεια, σε αυτό το ταξίδι, δεν περισσεύει κανείς.
Είμαστε όλοι μαζί μια ομάδα. Με ευθύνη, αξιοπρέπεια κι εντιμότητα”, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση που αφορά τον προγραμματισμό της νέας περιόδου.