Γ’ Εθνική: Ολοκληρώθηκαν τα εργομετρικά στην Ένωση Ερμιονίδας

0
1251

 

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν σήμερα Σάββατο, τα εργομετρικά της Ένωσης Ερμιονίδας, στο γήπεδο Κρανιδίου.

 

Τις εργομετρικές εξετάσεις πραγματοποίησε ο εξειδικευμένος προπονητής φυσικής κατάστασης Μάκης Παρασκευόπουλος και η εταιρία του SPORTSANALYSIS – Health & Fitness Science. Περιείχαν πλήρη εργομετρικό-εργαστηριακό έλεγχο για την αξιολόγηση της φυσικής κατάστασης-αερόβιας ικανότητας, της δύναμης, της αλτικής ικανότητας, καθώς και πλήρη μυοσκελετικό έλεγχο για τον εντοπισμό ευπάθειας τραυματισμού.

Το ραντεβού των ποδοσφαιριστών και του Θανάση Στάικου δόθηκε για την Κυριακή το απόγευμα στις 5.Η προετοιμασία έχει ξεκινήσει από την Δευτέρα 3 Αυγούστου και συνεχίζεται στο γήπεδο του Ηλιοκάστρου με εντατικούς ρυθμούς .

*Η τελευταία μετεγγραφή που ανακοίνωσε η ομάδα της Ένωσης Ερμιονίδας είναι του Thomas Odhiambo. Είναι γεννημένος στις 6/02/1994 και αγωνίζεται σαν ακραίος επιθετικός. Είναι από την Κένυα αλλά έχει μεγαλώσει και έχει πάει σχολείο στην Ελλάδα. Ξεκίνησε στις ακαδημίες του Παράδεισου Αμαρουσίου. Επόμενοι σταθμοί του το Αυλωνάρι Ευβοίας, το Αιγάλεω, ο Άγιος Ιερόθεος, ο ΠΑΟ Ρούφ, ο Ακράτητος και τελευταίος σταθμός ο Αμπελακιακός (Γ΄Εθνική) .
Η ανακοίνωση της Ερμιονίδας: Η Ένωση Ερμιονίδας ανακοινώνει την απόκτηση του Odhiambo Thomas.Ο 26χρονος ακραίος επιθετικός έχει αγωνιστεί τα προηγούμενα χρόνια στον Άγιο Ιερόθεο,στον ΠΑΟ Ρουφ,στην Χαλκίδα,στον Ακράτητο και τελευταία ομάδα του ήταν ο Αμπελακιακός.
Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε μία υγιή και επιτυχημένη χρονιά”.