Γ’ Εθνική: Ενημέρωσε για τους στόχους της η Ένωση Ερμιονίδας

0
1176

 

Συνέντευξη τύπου εν όψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς έδωσε η Ένωση Ερμιονίδας. Συγκεκριμένα μίλησαν ο πρόεδρος της ομάδας Παντελής Βλαχογιάννης, ο γενικός αρχηγός Βασίλης Παλυβός και ο προπονητής της Θανάσης Στάικος.

 

Ο πρόεδρος της ομάδας ενημέρωσε ότι η έναρξη προετοιμασίας ξεκινάει την Δευτέρα 3 Αυγούστου στο γήπεδο Κρανιδίου

Ο γενικός αρχηγός Βασίλης Παλυβός αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας.

Ο προπονητής είπε την άποψή του για τους νεαρούς και ντόπιους ποδοσφαιριστές που θα στελεχώσουν την ομάδα, το αγωνιστικό προφίλ της.

Πιο αναλυτικά είπαν:

Βλαχογιάννης: Ευχόμαστε σε όλους υγεία πάνω απ’ όλα, ηρεμία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά. Την επόμενη εβδομάδα μπαίνουμε στο γήπεδο.

Παλυβός: Βρήκαμε πολλά προβλήματα, έχουμε πάρει εγγυήσεις οτι θα λυθούν, κάποια έχουν δρομολογηθεί. Δεν είναι της στιγμής… Αν χρειασθεί θα επανέλθουμε.

Για τους στόχους της ομάδας, είναι ξεκάθαροι: Οσο το δυνατόν να μαζέψουμε τα παιδιά από τις ακαδημίες και τις μικρότερες ομάδες της περιοχής , μαζί με τα μεγαλύτερα παιδιά να φτιάξουμε μια καλή ομάδα.

Ο δεύτερος στόχος ήταν η επιλογή του προπονητή- που ήταν και ο πιο δύσκολος. Ολο το Δ.Σ. ήθελε τον Θανάση Στάικο, ταιριάζει στην κουλτούρα μας, είναι δικό μας παιδί, μας αρέσει ο τρόπος που εργάζεται.

Θα χρειασθούν σίγουρα και προσθήκες από κάποιους ξένους παίκτες για να γίνει η ομάδα ανταγωνιστική. Είμαστε σε καθημερινές επαφές και είμαστε κοντά με πολλούς από αυτούς.

Μπορεί από τους 16 οι 8 να πέφτουν αλλά εμείς θα είμαστε ανταγωνιστικοί.”

Στάικος: Η αλήθεια είναι οτι η επιστροφή μου έγινε σύντομα, ούτε εγω το περίμενα , αλλά σίγουρα είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή την εξέλιξη. Ο τρόπος που έφυγα μου δημιούργησε κάποιο δισταγμό, αλλά δεν μπορούσα να μην ανταποκριθώ σε αυτό το κάλεσμα.

Είναι η πιο δύσκολη συγκυρία για να κτιστεί ομάδα. Ξεκινήσαμε με 2 παιδιά 15 και 16 ετών δεν είναι τόσο εύκολο να ξαναχτίσεις ομάδα από την αρχή. Είχε ξαναγίνει αλλά υπο άλλες συνθήκες. Παρόλα αυτά υπάρχει όρεξη, υπάρχει διάθεση από όλους μας.

Στόχος η ανάκτηση της αξιοπρέπειας του συνόλου, η δημιουργία μιας ομάδας. Το αμέσως επόμενο διάστημα θα έχουμε ανακοινώσεις για κάποιους νέους παίκτες, την Δευτέρα ξεκινάμε και μεχρι 7-8 Αυγούστου το 70-80% του ρόστερ θα είναισ υμπληρωμένο.

Θα έχουμε 10 παιδιά από τις ακαδημίες μας 14-17 ετών, 6 ποδοσφαιριστές ντόπιους που έχουν παραστάσεις απο Γ’ Εθνική και θα αποκτηθούν και κάποιοι εκτός επαρχίας (και νεαρά παιδιά και πιο έμπειροι).

Η ομάδα θα είναι με επιθετικους προσανατολισμούς, θα είναι πιεστική, αυτό το ποδόσφαιρο μου αρέσει και αυτή είναι η φιλοσοφία μου…”