Γ΄Εθνική: Άρχισαν επιστροφές και ανανεώσεις στην Ένωση Ερμιονίδας

0
1027

 

Η επαναπρόσληψη του Θανάση Στάικου, αποδεικνύεται καταλυτική συνθήκη για να αρχίσουν να επιστρέφουν στην Ένωση Ερμιονίδας ντόπιοι ποδοσφαιριστές, που είχαν αποχωρήσει.

 

Στο πλαίσιο αυτό, ενα “δικό” της παιδί επιστρέφει μετά από ένα χρόνο απουσίας. Πρόκειται για τον αρχηγό της, τον 30χρονο αμυντικό Αργύρη Τζιέρη. Ο Τζιέρης είναι γέννημα-θρέμμα της Ερμιονίδας αφού προέρχεται από τις ακαδημίες της- όταν ήταν Ερμής Ερμιόνης. Είχε μετακινηθεί το καλοκαίρι του 2019 στην Κορωνίδα, με την οποία αγωνίστηκε σε 23 αγώνες κυπέλλου και πρωταθλήματος πετυχαίνοντας 2 τέρματα.

Το δελτίο τύπου: “Ανακοινώνεται η επιστροφή του Αργύρη Τζιέρη, ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος είναι από τα σπλάχνα την Ένωσης Ερμιονίδας.Του ευχόμαστε καλή αρχή και μια υγιή και επιτυχημένη χρονιά!”

 

Ακολούθησε η επέκταση της συμφωνίας με τον ντόπιο κεντρικό αμυντικό Μιχάλη Βιρβίλη, και η επιστροφή του Γιώργου Τριμπόνια (από την Κορωνίδα Κοιλάδας).

Η λιτή ανακοίνωση: “Ανακοινώνεται η ανανέωση της συνεργασίας μας με τον ποδοσφαιριστή Μιχάλη Βιρβίλη και η απόκτηση του ποδοσφαιριστή Γιώργου Τριμπόνια.

Ο πρώτος προέρχεται από τα σπλάχνα της Ένωσης Ερμιονίδας και ο δεύτερος έχει ξανά αγωνιστεί στην ομάδα μας έχοντας πολύ καλή παρουσία.

Τους ευχόμαστε καλή αρχή και μια υγιή και επιτυχημένη χρονιά!”.

Ο 28χρονος επιθετικός Γιώργος Τριμπόνιας, σε 10 συμμετοχές με την Κορωνίδα Κοιλάδας, πέτυχε 7 τέρματα. Με την φανέλα της Ένωσης Ερμιονίδας τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής είχε συμμετοχή σε 13 αγώνες και είχε πετύχει 3 γκολ.

 

Επίσης, ανακοινώθηκε η ανανέωση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Νικόλαο Μερτύρη και Δημήτριο Δεστέ. Δύο ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τις ακαδημίες της ομάδας μας.

 

*Το ΔΣ της ΕΝΩΣΗΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ, το προπονητικό team, οι ποδοσφαιριστές και οι φίλαθλοι της ομάδας, ευχαριστούν θερμά την επιχείρηση “ΦΟΥΡΝΟΙ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ” που συνεχίζει και φέτος να είναι ο σπόνσορας της ομάδας. Η βοήθεια της είναι υπερπολύτιμη.

 

*Στον Αστέρα Βλαχιώτη θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Ερμιονίτης μέσος Λόνι Σκεντεράϊ.