Α1 Αργολίδας: Απέκτησε 6 νεαρούς ο Παναργειακός

0
1520

 

Ο Παναργειακός προχώρησε στην ανακοίνωση των συμφωνιών του με έξι νέους ποδοσφαιριστές από την ευρύτερη περιοχή του Άργους .

 

Η διοίκηση ακολουθώντας ένα πλάνο από την αρχή που αποσκοπούσε στο να έρθουν στην ομάδα νεαροί -ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές (αρκετοί είναι μέλη της μικτής Αργολίδας) και μαζί με τους 10 που προηγήθηκαν, θα στελεχώσουν το φετινό ρόστερ της ομάδας.

Από τους 6 νέους ποδοσφαιριστές, οι 3 προέρχονται από την ακαδημία του Αριστέα Άργους και αγωνίζονταν με τον Ηρακλή Καρυάς, ένας απο τον Πρωτέα Άργους, ένας από την Ασίνη κι ένας από το Μαλανδρένι.

Πιο συγκεκριμένα, αποτελούν μέλη της οικογένειας του Παναργειακού οι ποδοσφαιριστές Μπελερής Βασίλης (τερματοφύλακας 17 ετών), Διαβολής Στέλιος (αμυντικό χαφ, 17 ετών), Θεοδοσιάδης Γιάννης (επιθετικός, 17 χρονών), Μαρούδης Φώτης (αμυντικός, 20 ετών), Καλιάτσης Βασίλης (αμυντικός,17 ετών), Αργυρόπουλος Δημήτρης (αμυντικό χαφ ,17 ετών).

Η διοίκηση τους καλωσορίζει και τους εύχεται καλή ποδοσφαιρική σεζόν.

Αναλυτικά:

-Μπελερής Βασίλης (τερματοφύλακας 17 ετών) από τον Αριστέα. Την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε σε 12 αγώνες σκοράροντας 1 φορά.

 

-Διαβολής Στέλιος (αμυντικό χαφ,17 ετών) από Ηρακλή Καρυάς. Από το καλοκαίρι του 2019 έως τον Ιανουάριο του 2020 αγωνιζόταν στον Αριστέα έχοντας 8 συμμετοχές και 1 γκολ και από τις αρχές του Φεβρουαρίου 4 συμμετοχές.

 

-Θεοδοσιάδης Γιάννης (επιθετικός, 17 χρονών), από τον Ηρακλή Καρυάς. Την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο σε 19 αγώνες κυπέλλου και πρωταθλήματος της Α1 Αργολίδας και πέτυχε 9 τέρματα .

 

-Μαρούδης Φώτης (αμυντικός ,20 ετών) από την Θύελλα Μαλανδρενίου. Την προηγούμενη αγωνιστική σεζόν αγωνίστηκε σε 13 αγώνες πρωταθλήματος σκοράροντας 1 φορά.

 

-Καλιάτσης Βασίλης (αμυντικός,17 ετών) από την ομάδα του Πρωτέα. Την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο είχε 15 συμμετοχές και 1 γκολ.

 

-Αργυρόπουλος Δημήτρης (αμυντικό χαφ ,17 ετών) από την ομάδα του Πανασιναικού. Την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο είχε 8 συμμετοχές .

 

Είχαν προηγηθεί η επέκταση της συνεργασίας με τους Mποζιονέλο, Σάκη και Ανδρέα Κυριακόπουλο, Ρέμο Μαρίνη, Νίκο Τσίρο, τους Χρήστο και Βασίλη Φλεβάρη και τον Γιάννη Παιδάκη. Νέα πρόσωπα είναι οι Κώστας Τσίρος, Σταύρος Μπούρης.