Α1 Αργολίδας: Ανακοινώθηκε το νεο Δ.Σ. του Ποσειδώνα Διδύμων- Προπονητής ο Ν.Μητροσύλης

0
1108

 

Ανακοινώθηκε απο τον Ποσειδώνα Διδύμων η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, που προέκυψε- η αλήθεια είναι μετά από πολλές προσπάθειες.

 

Πρόεδρος είναι πλέον ο μέχρι πρόσφατα ποδοσφαιριστής της ομάδας, ο Σωτήρης Κονδύλης.

Nα σημειωθεί ότι πρόεδρος της ομάδας υπήρξε επι σειρά ετών και ο πατέρας του Σωτήρη.

 

Η σχετική ανακοίνωση:

Ο Α.Π.Ο. Ποσειδώνας Διδύμων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το νέο Δ.Σ. για την νέα αγωνιστική περίοδο 2020-2021.
Πρόεδρος : Σωτήρης Κονδύλης
Αντιπρόεδρος : Χρήστος Αποστόλου
Γραμματέας : Ελένη Δεβελέκου
Ταμίας : Παναγιώτα Παπαθανασίου
Γενικός Αρχηγός : Γιάννης Μπάρδης
Β΄ Γενικός Αρχηγός : Ευθύμιος Προσύλης
Ειδικό Μέλος : Γιάννης Παπαθανασίου
Μέλη : Διαμάντω Παπαθανασίου, Γιώργος Τσέπας
Αναπληρωματικά Μέλη : Ιωαννίδης Παναγιώτης ,Δημήτρης Ξουλουμπάρδης,, Αργύρης Μπάρδης του Ιωάννη , Αργύρης Μπάρδης του Γεωργίου.
Εξελικτική Επιτροπή : Αντώνης Παπαντωνίου, Γεώργιος Βουρλής .

 

Ν.Μητροσύλης

Αμέσως μετά την ανακοίνωση της σύνθεσης του Δ.Σ. , υπήρξε η ανακοίνωση πρόσληψης του Νίκου Μητροσύλη, ο οποίος επιστρέφει στον πάγκο της ομάδας μετά απο δύο χρόνια.

Η ανακοίνωση:

Ο Α.Π.Ο. Ποσειδώνας Διδύμων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή Νίκο Μητροσύλη.
Ο Νίκος Μητροσύλης έχει εργαστεί στο Δρέπανο, στον Πανναυπλιακό, στον Παναργειακό, στην Ένωση Μιδέας, , στην Μπουμπουλίνα Σπετσών, στον Πορτοχελιακό και στην ομάδα μας από το 2016 έως τον Μάιο του 2018.
Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε Υγεία και πολλές επιτυχίες .

 

Ο ίδιος ο Νίκος Μητροσύλης, προχώρησε στην εξής ανάρτηση:

“Μετά από δύο χρόνια, οι άνθρωποι του Ποσειδώνα Διδύμων, αποδεικνύουν ότι η εκτίμηση προς το πρόσωπό μου ήταν και είναι πραγματικά μεγάλη.. Το ίδιο αισθάνομαι κι εγώ.

Μαζί θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε λίγα πράγματα παραπάνω από εκείνα που νομίζουμε ότι μπορούμε.. Υγεία νάχουμε μόνο. “Καρδιά” και θέληση, περισσεύουν στα Δίδυμα…”