Χάντμπολ: Ξεκίνησε το Summer Camp Wolfaki του Διομήδη Άργους

0
734

 

Από χθές Πέμπτη 2 Ιουλίου και για όλο τον Ιούλιο, το Wolfaki περιμένει τα παιδιά στο καλοκαιρινό camp που διοργανώνει ο Διομήδης και οι Ακαδημίες του.

 

Οι προπονητές των Ακαδημιών του Διομήδη, Αντώνης Δάσκαλος και Γιάννης Χαντέλης, έχουν εκπονήσει ένα πρόγραμμα που συνδυάζει άσκηση και θεωρία, ενώ ταυτόχρονα στη διάθεση των παιδιών θα βρίσκονται εξειδικευμένοι επιστήμονες για να τους παρέχουν ιδιαίτερα χρήσιμες Παιδαγωγικές και Διατροφικές συμβουλές.

Όπως σημειώνεται στην σχετική ενημέρωση: “Η πολυετής εμπειρία στη διοργάνωση υψηλού επιπέδου διεθνών αναπτυξιακών τουρνουά αποτελεί εγγύηση για τα παιδιά πώς η συμμετοχή τους στο καλοκαιρινό μας camp θα γίνει με κάθε ασφάλεια και ακολουθώντας πιστά το Πρωτόκολλο Υγιεινής. Τα παιδιά βίωσαν μια πρωτόγνωρη και ψυχοφθόρα κατάσταση τους πρόσφατους μήνες και πρέπει όλοι να συμβάλλουμε στην αποφόρτιση τους.

Είναι ώρα να τους δείξουμε πως η άθληση, η διασκέδαση και η επιμόρφωση δεν σταματούν, τηρώντας όμως πιστά τους κανόνες που διασφαλίζουν την υγεία τους και την προστασία τους.
Σας περιμένουμε με χαρά όλους!”

 

 

Καθημερινή θερμομέτρηση και συνεχής απολύμανση γίνεται σε ο,τιδήποτε χρησιμοποιούν τα παιδιά, γιατί το παιχνίδι δεν πρέπει και δε θα σταματήσει. Με προσοχή και τήρηση των κανόνων συνεχίζουν να χαίρονται το αγαπημένο τους άθλημα.