Α1 Αργολίδας: Χώρισαν ΑΟ Πόρου και Γιώργος Πάνου

0
1082

 

Παρελθόν αποτελεί από την ομάδα του Πόρου, ο Γιώργος Πάνου, μετά από συνεργασία 2 χρόνων.

 

Το σχετικό δελτίο Τύπου του ΑΟ Πόρου 1929, που εκδόθηκε χθές, αναφέρει:

“Η διοίκηση της ομάδος μας ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Πάνου.

Ο Γιώργος Πάνου ανέλαβε την ομάδα σε μία δύσκολη μεταβατική περίοδο για το ποδόσφαιρο του νησιού μας πριν από 2 χρόνια και κατάφερε να την διατηρήσει σε ένα πολύ καλό επίπεδο και στην βαθμολογία της της Α1 κατηγορίας Αργολίδας επί των ημερών του η ομάδα μας έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και κέρδισε το σεβασμό και αναγνώριση από τους αντιπάλους.

Είναι ένας εξαιρετικός προπονητής και γνώστης του ποδοσφαίρου, που εργάστηκε με πάθος και επαγγελματισμό για το καλό της ομάδας μας.

Τον ευχαριστούμε και του ευχόμαστε ολόψυχα να έχει υγεία και επιτυχίες σε προσωπικό, οικογενειακό και επαγγελματικό επίπεδο.

Το Δ.Σ. του ΑΟ Πόρου”.

 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι δύο πλευρές συζητούσαν το τελευταίο διάστημα, αλλά υπό τις παρούσες συνθήκες, η διοίκηση δεν μπορούσε να προχωρήσει άμεσα στην κάλυψη των προϋποθέσεων που έθεσε ο Γ.Πάνου, ώστε η ομάδα να έχει τουλάχιστον αντίστοιχη πορεία με την περσινή.

 

Να θυμίσουμε πως η ομάδα του Πόρου κατέλαβε την 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α1 κατηγορίας, συγκεντρώνοντας 27 βαθμούς κι εξασφαλίζοντας άνετα την παραμονή της.