Γ’ Εθνική: Με Α.Αλευρά ξεκίνησε τις ανανεώσεις η Κορωνίδα Κοιλάδας

0
1157

 

Μετά τις ανανεώσεις των συνεργασιών με το τιμ των προπονητών, την πρόσληψη γενικού διευθυντή, σειρά παίρνουν οι ποδοσφαιριστές, με πρώτο το τερματοφύλακα της ομάδας, Αργύρη Αλευρά.

Η σχετική ανακοίνωση της νεοφώτιστης στην Γ’ Εθνική, ομάδας της Ερμιονίδας:
Η Κορωνίδα Κοιλάδας είναι στην πολύ ευχάριστη θέση ν ανακοινώσει την πρώτη ανανέωση για τη νέα σεζόν ‘20-‘21 που θα την βρει στην Γ Εθνική κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Πρόκειται για τον πολύπειρο τερματοφύλακα Αργυρη Αλευρά, ο οποίος θα είναι για δεύτερη συνεχή χρόνια και τρίτη συνολικά -σε τέσσερα χρόνια, ο φύλακας αγγελος της εστίας της Κορωνίδας.

Ο Αργύρης με την μεγάλη εμπειρία που έχει στην Γ κατηγορία , θα βοηθήσει τα μέγιστα στην επίτευξη των στόχων της ομάδας μας.

Του ευχόμαστε καλή σεζόν με υγεία και πολλές επιτυχίες”. 

 

 

Ανανέωσαν Κούσης και Γκίκας

Η Κορωνίδα Κοιλάδας είχε ανακοινώσει τις προηγούμενες ημέρες την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Δημήτρη Κούση για τη νέα σεζόν ‘20-‘21. Είναι κάτοχος διπλώματος UEFA C και όπως πέρυσι θα κατέχει θέση βοηθού προπονητή στην πρώτη ομάδα καθώς και πρώτου προπονητή στην ακαδημία ποδοσφαίρου της Κορωνίδας. 

Άμεσος συνεργάτης του Θανάση Τσιρόπουλου θα είναι και ο φροντιστής της ομάδας Σάββα Γκίκα, ο οποίος επίσης θα βρίσκεται και στο προπονητικό τιμ των ομάδων υποδομής της ομάδας.