Α1 Αργολίδας: Σε θετικό κλίμα έγινε η Γ.Σ. του Παναργειακού

0
864

 

Πραγματοποιήθηκε κανονικά χθές το βράδυ, η δεύτερη τακτική Γενική Συνέλευση του Παναργειακού – η πρώτη αναβλήθηκε λόγω μη ύπαρξης απαρτίας- με θέματα τον απολογισμό της χρονιάς που πέρασε, τον προγραμματισμό της νέας, αλλά και την είσοδο νέων μελών στην διοίκηση.

 

Στην αρχή της συνέλευσης πραγματοποιήθηκε εγγραφή νέων μελών .

Στη συνέχεια εγκρίθηκε ο οικονομικός απολογισμός της σεζόν 2019-2020 από την τριμελή επιτροπή που είχε οριστεί, αποτελούμενη από τους Χρήστο Μαντά, Ηλία Καλιάτση και Κώστα Τσαζή.

Από το Δ.Σ. έγιναν δεκτές οι παραιτήσεις των κ.κ. Ανδρή Νίκου, Τσιραμανέ Μάριου, Διαμαντή Γιώργου και Συρεγγέλα Παναγιώτη και κινήθηκαν οι διαδικασίες για την πλήρωση των θέσεων αυτών.

Στο νέο Δ.Σ. εισήλθαν οι κ.Μαντάς Χρήστος και κ.Μητσάκος Βασίλης.

Η Γενική Συνέλευση έλαβε απόφαση πως για τις θέσεις που εκκρεμούν στο Δ.Σ. θα συμπληρωθούν στο προσεχές διάστημα. Το θετικό της συνέλευσης ήταν η διάθεση αρκετών ατόμων να βοηθήσουν τη φετινή προσπάθεια.

Να θυμήσουμε πως ήδη η διοίκηση Τσιόδρα έχει προχωρήσει στην ανανέωση συνεργασίας με τον προπονητή Δημ.Μπατάκο και τους ποδοσφαιριστές, Παιδάκη, Χρήστο και Βασίλη Φλεβάρη, Μαρίνη και Τσίρο. Αναμένονται δε και αντίστοιχες ανακοινώσεις.