Γ’ Εθνική: Γενικός δ/ντής στην Κορωνίδα Κοιλάδας ο Κ.Ιωαννίδης

0
1615

 

Την πρώτη σημαντική κίνησή της ανακοίνωσε η νέα διοίκηση της Κορωνίδας Κοιλάδας, ενδεικτική της απόφασης που υπάρχει για καλή οργάνωση του τμήματος, ενόψει των απαιτήσεων της Γ’ Εθνικής.

 

Η κίνηση αυτή, είναι η πρόσλήψη του πρώην διαιτητή Α’ Εθνικής, Κώστα Ιωαννίδη, ο οποίος είναι μόνιμος κάτοικος Σπετσών και τα τελευταία χρόνια συμμετείχε στην ομάδα της Μπουμπουλίνας διοικητικά.

Η σχετική ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Κορωνίδας Κοιλάδας, που αφορά τον Κ.Ιωαννίδη:

Ο Α.Ο. Κορωνίς Κοιλάδας είναι στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρόσληψη Γενικού Διευθυντή για την νέα σεζόν ‘20-‘21 , που θα βρει την ομάδα να αγωνίζεται για πρώτη φορα στην ιστορία της στην Γ Εθνική Κατηγορία.
Πρόκειται για τον 44χρονο πρώην διαιτητή Super League κ. Κώστα Ιωαννίδη.
Ο κος Ιωαννιδης έχει καταγωγή απ τον Περαιά και ξεκίνησε την ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο από την ηλικία των 14 ετών αγωνιζόμενος σε ομάδες της πόλης εως τα 23 του χρόνια. Τότε ξεκίνησε την ενεργή ενασχόλησή του με τη διαιτησία.

Από το 2003 εως το 2005 σφύριζε παιχνίδια στη Γ εθνική και από το 2006 εως το 2012 στην Β Εθνική. Μάλιστα το 2011 βραβεύτηκε ως ένας από τους 3 καλύτερους διαιτητές την κατηγορίας. Από το 2012 εως το 2015 σφύριξε 40 παιχνίδια της πρώτης σε τάξη κατηγορίας της Ελλάδας , Super League.
Από το 2016 εως και σήμερα βρισκόταν κοντά στην ομάδα των Σπετσών όπου και κατοικεί μόνιμα με την οικογένειά του τα τελευταία 20 χρόνια , βοηθώντας τη διοίκηση σε οτιδηποτε του ζητήθηκε και αφορούσε την εύρυθμη λειτουργία της ομάδας.
Τον καλώς ορίζουμε στην οικογένεια της Κορωνίδας και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομαδα μας
“.