Μπάσκετ- Γ’ Εθνική: Ανανέωσε ο Καλαϊτζάκης με τον Α.Ο.Ερμιονίδας

0
733

 

Προπονητές και της νέας αγωνιστικής περιόδου στον Α.Ο.Ερμιονίδας θα είναι ο Ακης Καλαϊτζάκης και ο Γιάννης Σκορδής, όπως ανακοινώθηκε από την ομάδα.

Αναφέρει το δελτίο Τύπου:

Το Δ.Σ. του Αθλητικού Ομίλου Ερμιονίδας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον προπονητή μας Άκη Καλαϊτζάκη ο οποίος θα ηγηθεί στην προσπάθεια της ανδρικής ομάδας του συλλόγου.Επίσης ανακοινώνει και την ανανέωση της συνεργασίας της με τον προπονητή Γιάννη Σκορδή,

Οι δυο έμπειροι προπονητές καθηγητές φυσικής αγωγής και μέλη του συνδέσμου Ελλήνων προπονητών θα αναλάβουν και όλα τα τμήματα υποδομής του συλλόγου μας.Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο τους”.

Εν τω μεταξύ άλλοι τέσσερεις παίκτες της ομάδας έχουν συμφωνήσει να συνεχίσουν και την νέα αγωνιστική περίοδο και θα ανακοινωθούν εντός των προσεχών ημερών.

* Να σημειώσουμε οτι από τις 4/06 ξεκίνησαν οι προπονήσεις των παιδιών της ακαδημίας (στις 14.00 τα παιδιά της Α’ Β’ και Γ’ Δημοτικού και στις 15.00 τα πιο μεγάλα παιδιά).

* Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΟΚ συνεδρίασε εκ νέου και αποφάσισε τα Φανάρια, η Αχαγιά, τα Χανιά και ο Κρόνος να ανέβουν κι αυτοί στη Β΄Εθνική.

Η Αχαγιά, τα Φανάρια, τα Χανιά και ο Κρόνος είχαν διαμαρτυρηθεί έντονα, καθώς αρχικά δεν είχαν ανέβει κατηγορία. Οι τέσσερις ομάδες είχαν παιχνίδι λιγότερο, που αν τον είχαν δώσει θα άλλαζε η βαθμολογία που επικυρώθηκε. Μετά τις έντονες αντιδράσεις η ΕΟΚ τελικά αποφάσισε να αλλάξει τις αρχικές τις αποφάσεις και ανέβασε και τις τέσσερις ομάδες στη Β΄Εθνική.

Η ΕΟΚ αποφάσισε να προχωρήσει σε αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων και τη νέα χρονιά με βάσει τον προγραμματισμό οι Εθνικές Κατηγορίες θα έχουν 136 ομάδες! Η απόφαση αυτή έφερε πολλές αντιδράσεις και κανείς δεν γνωρίζει ποιες και πόσες ομάδες θα κατέβουν στις κατηγορίες που πρέπει τη νέα σεζόν.