Α1 Αργολίδας: Ανανέωσε με Παιδάκη, Χρ. και Βασ.Φλεβάρη ο Παναργειακός

0
1602

 

Μπορεί η επαναληπτική Γενική Συνέλευση του Παναργειακού να έχει ορισθεί για την προσεχή Δευτέρα 22 του μήνα, αλλά ωστόσο η διοίκηση Τσιόδρα προχωρεί στον σχεδιασμό της νέας χρονιάς, υλοποιώντας τις υποσχέσεις της να κρατήσει κατά βάση το περσινό έμψυχο δυναμικό.

 

Στο πλαίσιο αυτό, η πρώτη ανανέωση που ανακοινώθηκε αφορούσε τον αρχηγό της ομάδας, τον Γιάννη Παιδάκη.

Η ανακοίνωση: “Το Δ.Σ. της ομάδας ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας με τον αρχηγό Γιάννη Παιδάκη. Ο Γιάννης αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας και υπήρξε θέληση και απο τις δύο πλευρές για συνέχιση και την νέα ποδοσφαιρική σεζόν. ”

Επίσης, χθές ο Παναργειακός ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας τους με τους ποδοσφαιριστές Χρήστο Φλεβάρη και Βασίλη Φλεβάρη.

 

 

 

 

 

 

Να σημειωθεί ότι  στις 16 του μήνα ολοκληρώθηκαν οι προπονήσεις για την ομάδα του Παναργειακού. Μετά από μακρά αποχή λόγω καραντίνας , η ομάδα δούλεψε για 15 ημέρες στον αγωνιστικό χώρο σε ένα μεταβατικό στάδιο, μέχρι να ξεκινήσει η νέα ποδοσφαιρική σεζόν

Η διοίκηση ευχαριστεί θερμά τον πρόεδρο του Δ.Α.Κ. Γιαννη Νότη, τον αντιπρόεδρο Μάριο Ρέσκο, καθώς και τους Δ. Κονομάρα, Δημ. Ζαχαριά και την κυρία Λέρμα για τις διευκολύνσεις που παρείχαν στις προπονήσεις της ομάδας.

* Να θυμήσουμε πως η νέα Γενική Συνέλευση του Παναργειακού, έχει ορισθεί για την προσεχή Δευτέρα 22 Ιουνίου και ώρα 18:30, στην αίθουσα του εστιατορίου “Όπως Παλια” , στο Άργος.

Τα θέματα ημερησίας διατάξεως παραμένουν τα εξής:
1.Eγγραφή νέων μελών.
2.Οικονομικός απολογισμός αγωνιστικής περιόδου 2019-2020.
3.Προγραμματισμός νέας περιόδου.
4.Είσοδος νέων μελών στο Δ.Σ.