Καλεί τα σωματεία να δώσουν εθελοντικά αίμα η ΕΠΣ Αργολίδας

0
684

 

Η Ε.Π.Σ.Aργολίδας , καλεί τα σωματεία της δύναμης της, να συνδράμουν στην όλη προσπάθεια συλλογής αίματος, πάντα σε συνεννόηση με τις κατά τόπους Υπηρεσίες Αιμοδοσίας.  

 

Στην σχετική της ανακοίνωση, ενημερώνει πως όλος ο ποδοσφαιρικός κόσμος πρέπει να στηρίξει την προσπάθεια αυτή, προσερχόμενος στην αίθουσα “Μέγας Αλέξανδρος” στο Άργος, όπου πραγματοποιούνται οι αιμοδοσίες του Νοσοκομείου Άργους.

Η ανακοίνωση-προτροπή της Ένωσης:

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αργολίδας, στις δύσκολες και πρωτόγνωρες συνθήκες που περνά η χώρα μας, αλλά και η ανθρωπότητα γενικότερα, προτρέπει τους παράγοντες, ποδοσφαιριστές, προπονητές, διαιτητές, φιλάθλους αλλά και όλους τους ανθρώπους του αθλητισμού, να γίνουν εθελοντές αιμοδότες.

Ένα από τα μεγαλύτερα χτυπήματα που έχει επιφέρει ο κορωνοϊός, με την έξαρση των κρουσμάτων, είναι και η επιταχυνόμενη μείωση των αποθεμάτων αίματος είναι χρέος όλων μας, να συνδράμουμε με οποιοδήποτε μέσο διαθέτουμε στην αντιμετώπιση της πανδημίας.

Πρέπει όλοι μας να παραμείνουμε αλληλέγγυοι σε αυτήν την δύσκολή συγκυρία.

Παρακαλούμε θερμά και προτρέπουμε όλη την ποδοσφαιρική οικογένεια να ανταποκριθεί στο κάλεσμα των ανθρώπων της πρώτης γραμμής, αναδεικνύοντας τις αξίες που θεμελιώνουν την κοινωνία των πολιτών και σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Αργολίδας και το Σύλλογο Δεσμοί Αίματος καλούμε όσους θέλουν να προσέλθουν στην αίθουσα τέχνης και πολιτισμού Μέγας Αλέξανδρος στο Άργος (Αγίου Κωνσταντίνου 29) καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες  9.00 έως 13.00 προκειμένου να γίνουν εθελοντές αιμοδότες.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας (Συλλόγου Δεσμών Αίματος ) 6977404751 και 6936975219

«Ας γίνουμε εθελοντές αιμοδότες, ας προσφέρουμε το δώρο της ζωής.»