ΠΣΑΠ: “Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας στον τηλεμαραθώνιο αλληλεγγύης”

0
526

 

Ο ΠΣΑΠ ευχαριστεί με ανακοίνωσή του όλους όσοι στήριξαν τον τηλεμαραθώνιο που διοργάνωσε χθες, για την ενίσχυση με ιατρικό εξοπλισμό των νοσοκομείων της χώρας και φυσικά των γιατρών και των νοσηλευτών που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή.

 

Πιο συγκεκριμένα, ευχαριστεί: “Τα μέλη μας, τις ομάδες, τους πρωταθλητές Ευρώπης του 2004, τους συναδέλφους μας που αγωνίζονται στο εξωτερικό, τους αθλητές μπάσκετ, βόλεϊ, πόλο, χάντμπολ και όχι μόνο που συμμετείχαν, τους Ολυμπιονίκες μας, την ιστοσελίδα gazzetta.gr που φιλοξένησε τη δράση και φυσικά τον απλό κόσμο, που απέδειξε ξανά πως η αλληλεγγύη μπορεί να αποτελέσει το πιο δυνατό αντίδοτο σε κάθε δυσκολία.

Οποιος επιθυμεί να βοηθήσει θα μπορεί να στέλνει ΠΣΑΠ στο 54888 μέχρι και αύριο Κυριακή 5 Απριλίου στις 23:59, ενώ ο λογαριασμός τραπέζης θα παραμείνει ανοικτός μέχρι και την Τετάρτη 8 Απριλίου.

Τα  χρήματα που θα συγκεντρωθούν αποτελούν προσφορά όλης της κοινωνίας σε εκείνους που μοχθούν νυχθημερόν στα νοσηλευτικά ιδρύματα της Ελλάδος και σύντομα ο Σύνδεσμός μας θα κάνει γνωστό το πώς διανεμήθηκαν”.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ:

ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ IBAN GR35 0171 7420 0067 4211 4462 185