Αργολίδα: Σε σεμινάριο προεπιλογής διεθνών διαιτητών ο Βαγ.Μανούχος

0
812

 

Στο σεμινάριο προεπιλογής διεθνών διαιτητών CORE που διοργανώνετε από την UEFA, επελέγη να συμμετάσχει ο Βαγγέλης Μανούχος.

 

Μετά από αυτή την τιμητική εξέλιξη, η ΕΠΣ Αργολίδας εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία συγχαίρει τον Αργολιδέα διαιτητή, ο οποίος σφυρίζει στην κορυφαία καατηγορία στην χώρα μας.

Αναφέρεται στο συγχαρητήριο της ΕΠΣ προς τον Μανούχο:

Ο Πρόεδρος, τα μέλη του Δ.Σ και η Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Π.Σ. Αργολίδας συγχαίρουμε τον διαιτητή της Ένωσης μας Μανούχο Ευάγγελο για την επιλογή του και συμμετοχή του στο σεμινάριο προεπιλογής διεθνών διαιτητών CORE που διοργανώνετε από την UEFA.

Η σχολή αυτή της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Συνομοσπονδίας, αποτελεί τον προθάλαμο για τους υποψήφιους διαιτητές που προορίζονται για διεθνείς.

Το Δ.Σ της Ε.Π.Σ.Αργολίδας και η Επιτροπής Διαιτησίας στηρίζουμε και ενισχύουμε έμπρακτα τις προσπάθειες των διαιτητών μας για εξέλιξη σε όλα τα επίπεδα.

Ευχόμαστε στον Βαγγέλη πρώτα απ’όλα να ευοδωθούν οι κόποι του και σύντομα να τον δούμε σε παιχνίδια Ευρωπαϊκού επιπέδου. Η προσπάθεια μας για την αναβάθμιση της Αργολικής Διαιτησίας συνεχίζεται.”