Τηλεδιάσκεψη αθλητών με τη συμμετοχή του προέδρου του ΣΕΓΑΣ για τον κορονοϊό

0
433

 

Διάλογο για όσα συμβαίνουν στον παγκόσμιο στίβο με αφορμή την πανδημία του ιού Covid- 19 θα έχουν οι Έλληνες πρωταθλητές και πρωταθλήτριες.

 

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του Περικλή Ιακωβάκη και της Κατερίνας Στεφανίδη την οποία θα στηρίξει και ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Παναγόπουλος, ο οποίος μάλιστα θα συμμετάσχει στη σχετική τηλεδιάσκεψη.

Η πρωτοβουλία αφορά στην ενημέρωση των Ελλήνων πρωταθλητών για όλα όσα έχουν να κάνουν με την εξάπλωση του Conid-19 και τις επιπτώσεις στην αγωνιστική τους δραστηριότητα. Η αβεβαιότητα που επικρατεί στους χώρους του στίβου – και όχι μόνο – είναι μεγάλη σε μια χρονιά, που το πρόγραμμα της υπό κανονικές συνθήκες θα ήταν ιδιαίτερα γεμάτο.

Ο Ιακωβάκης είναι πρόεδρος της Επιτροπής της ΕΑ και η Κατερίνα Στεφανίδη μέλος της Επιτροπής της WA, γεγονός που τους επιτρέπει να έχουν απευθείας ενημέρωση από τις αρμόδιες ομοσπονδίες για όλα όσα είναι σε εξέλιξη το τελευταίο διάστημα. Η τηλεδιάσκεψη θα γίνει αύριο στις 19.30.

 

Με τηλεδιάσκεψη η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΓΑΣ

Το διοικητικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας θα συνεδριάζει την Πέμπτη (26/3) με τηλεδιάσκεψη με αντικείμενο την προσαρμογή της δραστηριότητας της με βάση τις Υπουργικές αποφάσεις των τελευταίων ημερών και αποσκοπούν στον περιορισμό της εξάπλωσης του Covid-19.
Η ομοσπονδία έχει ήδη ανακοινώσει αναστολή αγωνιστικής δραστηριότητας μέχρι τέλος Απριλίου.