Γ’ Εθνική: Σταμάτησαν οι προπονήσεις αλλά πιο πριν πλήρωσε τους παίκτες ο Παναργειακός

0
1097

 

Πληρωμές για το ποδοσφαιρικό τμήμα περιλάμβανε η τελευταία ημέρα των προπονήσεων στον Παναργειακό.

 

Μετά το τέλος της προπόνησης που πραγματοποιήθηκε στο Δ.Α.Κ. Άργους, το Σάββατο, η διοίκηση πιστή στις υποσχέσεις και παρά τις δυσκολίες που επικρατούν αυτή την εποχή, τήρησε τα συμφωνηθέντα και κατέβαλε στους ποδοσφαιριστές τα χρήματά τους.

Μια κίνηση ιδιαίτερα σημαντική, που μαρτυρά την σοβαρότητας της διοίκησης υπο τον Τσιόδρα.

 

Οι προπονήσεις της ομάδας σταμάτησαν, καθώς κλείνουν όλες οι αθλητικές εγκαταστάσεις εως 27.3.2020 σε όλη την Επικράτεια με νεότερη εισήγηση της Εθνικής Επιτροπής Δημόσιας Υγείας , λόγω της ραγδαίας εξάπλωσης του κορονοιού.

 

ΠΑΟ Βάρδας

Παρά το ότι οι αγωνιστικές υποχρεώσεις έχουν σταματήσει εδώ και δύο εβδομάδες στο ΠΑΟ Βάρδας λόγω κορονοϊού και παρά τη πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνουν όλα τα σωματεία,  την Τρίτη η διοίκηση προχώρησε σε πληρωμές.

Οι ποδοσφαιριστές με την σειρά εξέδωσαν ανακοίνωση:

“Θα θέλαμε οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΒ να ευχαριστήσουμε την διοίκηση για την πληρωμή που έγινε σε αυτή τη δύσκολη χρονική στιγμή που έχουν παραλύσει τα πάντα…

Σας ευχαριστούμε και πάλι και είμαστε περήφανοι που ανήκουμε στον ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ υπό αυτή την ΔΙΟΙΚΗΣΗ!!!

Ευχόμαστε να πάνε όλα καλά για όλους, να ξεπεράσουμε όλοι μαζί αυτή την δύσκολη δοκιμασία που περνά όλος ο κόσμος, με την ευχή να είμαστε και πάλι δυνατοί να κάνουμε στο μέλλον αυτό που μας αρέσει!!!”