ΟΧΕ: Αναβάλλονται επ’ αόριστον όλα τα πρωταθλήματα

0
429

Η Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης Ελλάδος ανακοίνωσε την αναβολή επ’ αόριστον όλων πρωταθλημάτων.

 

Η ανακοίνωση:

Με βάσει την εξέλιξη της πανδημίας του κορονοϊού στην χώρα μας και σε εναρμόνιση με τις οδηγίες των αρμοδίων Υπουργείων, η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος αποφάσισε:

-Όλα τα Εθνικά και ηλικιακά πρωταθλήματα, γενικά οι διοργανώσεις και οι δραστηριότητες του αθλήματος αναβάλλονται επ’ αόριστον.

-Η Τακτική Γενική Συνέλευση της ΟΧΕ που επρόκειτο να διεξαχθεί στις 29 Μαρτίου 2020, αναβάλλεται.

-Τα γραφεία της Ομοσπονδίας για όσο διάστημα χρειαστεί, θα λειτουργούν με προσωπικό ασφαλείας. Η επικοινωνία συνίσταται να πραγματοποιείται τηλεφωνικά (210-8841841) και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ([email protected]).

 

Να θυμίσουμε ότι στις 12/3 αντίστοιχη ανακοίνωση ενημέρωνε πως η 21η αγωνιστική της Handball Premier μετά από εισήγηση της ΔΕΠ/ΟΧΕ μεταφέρεται από Τετάρτη 18 Μαρτίου που είχε αρχικά οριστεί για το Σαββατοκύριακο 14-15/3. Το ντέρμπι ΑΕΚ- Ολυμπιακός θα διεξαχθεί την Τρίτη 17/3 και ώρα 19:00. Τα παραπάνω φυσικά δεν ισχύουν αφού η νεώτερη απόφαση μιλά για επ’ αόριστον αναβολή όλων των πρωταθλημάτων.

 

Νέος αθλητικός δικαστής

Από την σύνθεση του Ά Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών προέκυψε μετά από κλήρωση πως το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Δικαιοδοτικό Όργανο της ΟΧΕ θα είναι ο Πρωτοδίκης Ηλίας Καρτσακλής και αναπληρωτής αυτού ο Πρωτοδίκης Σπύρος Καλδής.