“Εφυγε” ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Δήμος Λαζάρου

0
2006

 

Έφυγε σήμερα από την ζωή,  σε ηλικία 52 ετών μόλις, χτυπημένος από την επάρατη νόσο, ένας από τους ¨θρύλους¨ του ποδοσφαίρου της Ερμιονίδας, ο Δήμος Λαζάρου.

 

Παιδί της Ερμιόνης ο Δήμος, ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Ερμή Ερμιόνης με την φανέλα του οποίου έγραψε χρυσή ιστορία.
Κέρδισε το πρωτάθλημα Αργολίδας της περιόδους 1988-1989 , 1991-1992  και στέφθηκε  Κυπελλούχος Αργολίδας το 1992-1993  και 1993-1994. Την χρονιά αυτή αγωνίζεται στον τελικό του Κυπέλλου ερασιτεχνών Ελλάδας σαν αρχηγός του Ερμή Ερμιόνης στο γήπεδο Καραΐσκάκη απέναντι στους Ερασιτέχνες του Παναθηναϊκού (των Χαλκιά, Γκούμα, Μπασινά, Αλεξόπουλου, Καραγκούνη).

Εκτός από τον Ερμή Ερμιόνης είχε αγωνιστεί και στον Θρίαμβο Αθηνών (Γ΄Εθνική).

Ο εκλιπών αφήνει δύο υπέροχα παιδιά, που ακολουθούν τα ποδοσφαιρικά του βήματα με πολύ μεγάλη επιτυχία, τον Ανάργυρο ο οποίος αγωνίζεται στον Ποσειδώνα Διδύμων και τον Νικόλα, ο οποίος και αυτός αγωνίζεται στον Πορτοχελιακό.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα γίνει σήμερα στις 4 το απόγευμα στην Ερμιόνη .

Η Οικογένεια αντί για στέφανα επιθυμεί τα χρήματα να δοθούν στον μικρό Άγγελο από το Κρανίδι, γι’αυτό θα συγκεντρωθούν τα χρήματα έξω από τον Ναό.

 

Ένωση Ερμιονίδας

“Το Αργολικο ποδόσφαιρο και ιδιαίτερα η Ερμιονίδα θρηνουν σήμερα την απώλεια ενός νέου ανθρώπου που κοσμησε με την παρουσία του τα γήπεδα στα οποία αγωνίστηκε.

Ο Δήμος Λαζαρου, η φανέλα με το 9 του Ερμή Ερμιόνης δεν είναι πια κοντά μας όμως η μνήμη του θα παραμείνει ζωντανή σε όλους όσους τον γνώρισαν σαν ποδοσφαιριστη και σαν άνθρωπο.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του και ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει”.