ΕΠΣ Ηλείας: Ζητά από την ΕΠΟ οικονομική ενίσχυση των ομάδων της Γ’ Εθνικής

0
848

 

Με επιστολή της προς την ΕΠΟ, η ΕΠΣ Ηλείας ζητά την έκτακτη οικονομική ενίσχυση των ομάδων της Γ΄ Εθνικής, οι οποίες πλήττονται από τις επιπτώσεις της εξάπλωσης του κορονοϊού.

 

Αναλυτικά την επιστολή που έστειλε η ΕΠΣ Ηλείας προς την ΕΠΟ:

«Κύριε Πρόεδρε,
Σας μεταφέρω τον έντονο προβληματισμό και την αγωνία τόσο εμένα προσωπικά όσο και των υπολοίπων μελών της Ε.Ε./ΕΠΣΗ για την βιωσιμότητα της ΕΠΣΗ και των σωματείων μελών μας, ιδιαίτερα της Γ Εθνικής κατηγορίας, μετά από τα αλλεπάλληλα κρούσματα κορονοϊου στον νομό μας που μας κατατάσσουν δυστυχώς στην πρώτη θέση πανελληνίως.

Παρακαλούμε λοιπόν όπως στην επόμενη συνεδρίαση της Ε.Ε./ΕΠΟ συζητηθεί το αίτημά μας για έκτακτη οικονομική επιχορήγηση της ΕΠΣΗ, συνεχίζοντας την παράδοση του συμβουλίου σας να είναι κοντά στις πληττόμενες Ενώσεις.

Επίσης παρακαλούμε όπως συζητηθεί η δυνατότητα καταβολής κατά προτεραιότητα του υπολοίπου της έκτακτης οικονομικής επιχορήγησης περιόδου 2018-2019 των σωματείων Γ΄Εθνικής της Ένωσής μας.

Σας ενημερώνουμε επίσης ότι προ τεσσάρων (4) μηνών περίπου το Ενωσιακό Γήπεδο υπέστη ζημιές 5.000 ευρώ περίπου χτυπημένο από ακραία καιρικά φαινόμενα (καταστροφή πάγκων και ζημιά στους πυλώνες φωτισμού του αγωνιστικού χώρου).

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων και ευελπιστούμε ότι θα πράξετε τα δέοντα.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς

Για την Ε.Ε.

Ο Πρόεδρος: Άρης Κουλούρης Ο γ.γ.: Ηλίας Παρασκευόπουλος».