Α1 Αργολίδας: Δεν μπόρεσαν οι Σπέτσες να σταματήσουν την Κορωνίδα

0
1508

 

Προσπάθησε η ομάδα των Σπετσών για ενα αποτέλεσμα απέναντι στην πρωτοπόρο Κορωνίδα Κοιλάδας, αλλά δεν ήταν εύκολο.

 

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την υπεροχή, κατοχή μπάλα και αρκετές πλαγιοκοπήσεις, προηγήθηκαν και τις δύο φορές στο γκολ, όσο όμως το σκορ έμενε στο ευμετάβλητο 1-2 οι γηπεδούχοι το πάλευαν.

 

Στο 27’ οι γηπεδούχοι έχασαν την μπάλα απο πλάγια δεξιά, ο Καμπιώτης προχώρησε, σούταρε έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε και σε αντίπαλο αμυντικό για να καταλήξει στα δίχτυα.

 

Πολύ σύντομα ήρθε η απάντηση από τους γηπεδούχους, στο 33’ όταν ο Μλάντοφ από πλάγια δεξιά έκανε το γύρισμα και ο Γιαννακόπουλος ισοφάρισε σε 1-1.

Στο 44’ μετά απο σέντρα του Σαμαρά, με κεφαλιά από την μικρή περιοχή ο Μπιτζής πέτυχε το 1-2.

 

Στο 3’ πλαγιοκόπηση από τον Σαματά και γύρισμα, ο Μπάζος έκανε το τάκλιν αλλά δεν βρήκε τη μπάλα.

Στο 10’ απο μπαλιά του Κιοσσέ ο Μπίτρι βγήκε σε θέση βολής άλλά έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

 

Στο δεύτερο μέρος η πίεση της Κορωνίδα υποχρεώσε τον Μουράτη σε δυο σωτήριες επεμβάσεις σε τετατετ απέναντι σε Παπαϊωάννου και Καμπιώτη.

Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν γιατί στο 62’ ακυρώθηκε γκολ του Μπιτζή από τον επόπτη, ενω όπως υποστηρίζουν, στην γραμμή ήταν δύο παίκτες των γηπεδούχων!

 

Στο 66’ ο Αλευράς απέκρουσε ενα σουτ του Γιαννακόπουλου.

Η Κορωνίδα είχε ακόμη δυο ευκαιρίες με τον Τριμπόνια, και τον Μπιτζή σε σέντρες του Σαμαρά.

Στο τέλος Κ.Μπάζος και Τριμπόνιας δεν μπόρεσαν να σκοράρουν με τον δεύτερο να σημαδεύει το δοκάρι.

 

 

Συνθέσεις

ΣΠΕΤΣΕΣ (Μ.Μπαλαγιάννης): Μουράτης- Καραζούπης (60’ Βελιώτης Ν.), Παπαδέας, Βιγκλιάρης, Σκαβάτσος (88’ Θυμαράς)- Μέξης, Μλάντοφ, Τσούνη, Μπίτρι (66’ Βελιώτης Χρ.), Κιοσσές, Γιαννακόπουλος (70’ Μπαλτάς).

ΚΟΡΩΝΙΔΑ (Αθ.Τσιρόπουλος): Αλευράς- Παπασταύρου, Ντάνιελ (46’ Τζιέρης), Σελλής, Σαμαράς- Μέγας, Τριμπόνιας, Παπαϊωάννου- Στ.Μπάζος (85’ Κ.Μπάζος), Μπιτζής, Καμπιώτης.

*Παρουσιάζεται στην Λάρισα αύριο το πρωϊ ο Σαμαράς της Κορωνίδας Κοιλάδας, για να εκπληρώσει την στρατιωτική του θητεία.