Μπάσκετ- Α1 ΕΣΚΑΚ: Δεν κατεβαίνει ο Αρχιμήδης Ασίνης σε ένδειξη σεβασμού για την απώλεια του Δ.Μπούνου

0
685
Δεν κατεβαίνει το Σάββατο να αγωνισθεί ο Αρχιμήδης Ασίνης, σε ένδειξη σεβασμού στον 35χρονο αθλητή της Δημήτρη Μπούνο, ο οποίος έφυγε την Τρίτη από την ζωή, θύμα τροχαίου ατυχήματος.
 Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας της Ασίνης είχε ζητήσει την αναβολή του αγώνα από την ΕΣΚΑΚ η οποία δεν έκανε δεκτό το αίτημα. Έτσι οι υπεύθυνοι αποφάσισαν να μην παραστούν στο Λέχαιο, με συνέπεια ο αγώνας θα κατακυρωθεί με 20-0 υπέρ της ομάδας της Κορινθίας .
Η ανακοίνωση του Αρχιμήδη:
Η ομάδα μας ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού και αποδίδοντας φόρο τιμής στον φίλο μας, συμπαίκτη μας και ενεργό καλαθοσφαιριστή της ΕΣΚΑΚ Μπούνο Δημήτριο, που μας “άφησε” τόσο νωρίς, και ευρισκόμενη ακόμα σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση από το αναπάντεχο αυτό γεγονός ανακοινώνει πως δεν θα αγωνιστεί στον προγραμματισμένο εκτός έδρας αυριανό αγώνα απέναντι στον Λέοντα Λεχαίου και μηδενίζεται χάνοντας τον αγώνα με σκορ 20-0, όπως προβλέπεται από τον κανονισμό του πρωταθλήματος.
Το αίτημα μας για αναβολή του αγώνα δεν έγινε δεκτό από την διοργανώτρια αρχή της ΕΣΚΑΚ, ως εκ τούτου το ελάχιστο που αισθανόμαστε να κάνουμε είναι να μην αγωνιστούμε.
Το μπάσκετ είναι ένα πολύ όμορφο άθλημα, αλλά παραμένει ένα χόμπι ερασιτεχνών αθλητών. Πάνω απ’όλα όμως είμαστε άνθρωποι και δεν μπορούμε ακόμη να συνειδητοποιήσουμε τι έχει συμβεί.
Ζητάμε συγγνώμη από τις υπόλοιπες 11 ομάδες του Πρωταθλήματος της Α1 ΕΣΚΑΚ για την αναστάτωση που προκαλείται, αλλά ελπίζουμε να κατανοούν την ψυχολογική κατάσταση όλων όσων απαρτίζουν την ομάδα μπάσκετ της Ασίνης”.

 

 

Το πρόγραμμα της αγωνιστικής:

Α1 ΑΝΔΡΩΝ (Σάββατο)

Αργοναύτης-Μέθανα 7μμ

Ποσειδών Λουτρακίου- Πήγασος Άστρους 5μμ

Κορωνίς Λυγουριού- Τήρων Αγ.Θεοδώρων 7μμ

Διαγόρας Βέλου- Ξυλόκαστρο 7μμ

Λέοντας Λεχαίου -Αρχιμήδης Ασίνης 20-0αα

Ατρέας Άργους -Άρατος Κιάτου 7μμ

 

Α2 ΑΝΔΡΩΝ (Σάββατο)

Λέχαιο- Ερμής 5μμ

Βραχάτι-Κρανίδι 2μμ

Γερανοί-Λεωνίδιο 4μμ

Σπάρτακος-Ακαδημία 5μμ