Η απόφαση της διοίκησης του Πανναυπλιακού να αποσύρει την ομάδα από το πρωτάθλημα, είναι μια εξέλιξη που συζητείται έντονα τις ημέρες αυτές και έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις.
Στο ζήτημα, παρεμβαίνει με ανακοίνωση-ανοικτή επιστολή του, ο πρώην γενικός αρχηγός της ομάδας, Γιώργος Κανούσης, τονίζοντας ότι αυτή η απόφαση για απόσυρση του συλλόγου, αποτελεί μεγάλη ντροπή.
Η ανακοίνωση-επιστολή του Γ.Κανούση:
Αγαπητοί Φίλοι
Την μελανοτερη σελίδα στην 100χρονη ιστορία του Πανναυπλιακου έγραψε η διοικοιση Αντωνιάδη – Ψυχογιού.
Οι δήθεν καλές προθέσεις αυτό ακυρώθηκαν και αποδείχθηκαν προσχηματικες. Απέσυραν την ομάδα από το πρωτάθλημα χωρίς κανένα λόγο, καμία αφορμή, καμία δικαιολογία.
Στην ήδη προβληματική και πολύ δύσκολη κατάσταση που έχει περιέλθει ο Σύλλογος ήρθε ως επιστέγασμα και η αποχώρηση.
Ο ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ και στις πιο αντίξοες συνθήκες πάντα πάλευε, προσπαθούσε, αγωνιζόταν. Άλλοτε κέρδιζε άλλοτε έχανε αλλά ΠΟΤΕ δεν τα παραταγε! Άλλωστε αυτό απαιτούσε το μέταλλο της ομάδας και η ιστορία της.
Αυτό που έγινε είναι πράξη δειλίας και ανικανότητας και άσχετα με το τι μπορεί να προκύψει στο μέλλον θα είναι ισόβιο στίγμα για τον Σύλλογο και γι αυτούς που πήραν αυτή την απόφαση που θα τους ακολουθεί για πάντα!!!
Ο ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ ΕΊΝΑΙ τεράστιος Σύλλογος με μεγάλο ειδικό βάρος και δεν μπορεί να γίνεται έρμαιο και παιχνιδάκι από άσχετους και οσφυοκάμπτες ούτε φυσικά αντικείμενο εκμετάλλευσης.
Μετά από όλα αυτά ειλικρινά έχουν καθαρή την συνείδηση τους για την κατάντια και απαξίωση αυτού του ιστορικού και μεγάλου Συλλόγου;
ΕΊΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ!!! ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΝΤΡΟΠΗ!!!
Μετα τιμης ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΝΟΥΣΗΣ.
ΠΡΩΗΝ ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΌΣ ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΥ (2016-2018)