Γ’ Εθνική: Δύσκολη νίκη με 2-1 το Ναύπλιο επί του Τσιλιβή

0
1198

 

Επέστρεψε στις νίκες το Ναύπλιο 2017, επικρατώντας σήμερα του ΑΟ Τσιλιβή Ζακύνθου με 2-1.

 

Είχαμε ενα …γεμάτο παιγνίδι, με ευκαιρίες εκατέρωθεν, καθώς η φιλοξενούμενη ομάδα έδειξε πολύ καλά στοιχεία. Μάλιστα έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες και στο 0-0 και στο τέλος.

Στο 2′ σουτ του Καζάκου απέκρουσε ο Χαρακτινός.

Στο 12′ απο λάθος της άμυνας του Ναυπλίου ο Μαρούδας βγήκε τετατετ και με τον Βλάχο εκτός θέσης, πλάσαρε πάνω από τα δοκάρια.

Στο 21′ ο Καλλιμάνης απο πλάγια σούταρε άουτ.

Στο 45′ κάθετη του Τριανταφύλλου , κεφαλιά του Καλλιμάνη και μόνος ο Καζάκος πήρε τη μπάλα προχώρησε και πλάσαρε εύστοχα για το 1-0.

Στο 48′ σουτ του Καλογέρη από καλή θέση μόλις άουτ.

Στο 56′ σουτ του Παναγιωτίδη απέκρουσε ο Βλάχος και στην εξέλιξη είχαμε γρήγορη αντεπίθεση με τον Καλογέρη να κερδίζει πέναλτι, στο οποίο ευστόχησε ο Τριανταφύλλου κι έτσι έγινε το 2-0.

Στο 66′ σουτ του Κοτσοβού απέκρουσε πριν την γραμμή αμυντικός του Τσιλιβή.
Στο 68′ μετά απο φάση διαρκείας ο Μαρούδας πέρασε απο το πλάι τον Βλάχο, αλλά το πλασέ του απέκρουσε πριν την γραμμή ο Παναγόπουλος.

Στο 79′ απο γέμισμα στη περιοχή του Ναυπλίου, η μπάλα βρήκε το χέρι του Λέρμα, δόθηκε πέναλτι, στο οποίο ο Λιβέρης ευστόχησε και 2-1.

Στο 90′ μεγάλη ευκαιρία για το Τσιλιβή, όταν από οργανωμένη επίθεση, ο Παναγιωτίδης βρέθηκε στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας, πλάσαρε από εξαιρετική θέση, αλλά έστειλε τη μπάλα ψηλά πάνω απο τα δοκάρια.

 

NAYΠΛΙΟ 2017 (Τ.Κίκιλης): Βλάχος- Σύτι (73′ λ.τρ. Διαμαντής), Παναγόπουλος, Ζαχαράκης, Λέρμας- Μεγαρίτης, Τριανταφύλλου, Καλογέρης (65′ Χρ.Καπλατζής)- Κοτσοβός (82′ Π.Καπλατζής), Καλλιμάνης, Καζάκος (60′ Μουσταφά).

ΤΣΙΛΙΒΗ (Π.Τσούκλης): Χαρακτινός- Μπέτσης, Λούζη, Λιβέρης, Μούστα, Γκέκας, Δεμερτζής, Γεωργίου, Μαρούδας (70′ Τζάφας), Παναγιωτίδης (75′ Μπουσάι), Βερνάρδος.