Α1 Αργολίδας: Ένα ημίχρονο έπαιξε στην Κοιλάδα ο Πανναυπλιακός!

0
1241

 

Μόλις ένα ημίχρονο αγωνίσθηκε στην Κοιλάδα ο Πανναυπλιακός, ο οποίος εξαιτίας των προβλημάτων ίωσης- όπως ανακοινώθηκε από τους υπευθύνους- πήγε με 10 ποδοσφαιριστές!

 

Οι φιλοξενούμενοι, με σύνθεση εκτάκτου ανάγκης, είχαν δεχθεί 4 γκολ στο πρώτο 25′.

Στο 30′ αποχώρησε ο Σχίζας και στην ανάπαυλα δήλωσαν στον διαιτητή Τσιτουρίδη οι Γκανάς, Σαραβάκος και Τράγκας ότι δεν μπορούν να συνεχίσουν λόγω ασθενείας.

Έτσι το φύλλο αγώνα έκλεισε με σκορ 4-0 υπέρ των γηπεδούχων.

Στο 6′ ο Μπιτζής άνοιξε το σκορ, στο 10′ ο Τριμπόνιας το 2-0, στο 19′ ο Παπαϊωάννου το 3-0 και στο 25′ ο Μπιτζής το 4-0.

Να σημειωθεί ότι από το μεσημέρι είχαμε ενημερώσει ότι οι υπεύθυνοι της ομάδας διαπίστωσαν από το πρωϊ ότι αρκετοί ποδοσφαιριστές τους δεν είναι σε θέση να αγωνιστούν και επειδή το ρόστερ είναι πολύ μικρό φέτος, δεν υπήρχαν άλλες επιλογές. Όπως και να έχει, βέβαια, η εξέλιξη αυτή δεν περιποιεί τιμή για έναν ιστορικό σύλλογο, που θα έπρεπε να είχε φροντίσει να υπάρχουν περισσότεροι παίκτες στο ρόστερ ή να ζητήσει αναβολή από την ΕΠΣ Αργολίδας.

Συνθέσεις
ΚΟΡΩΝΙΔΑ (Αθ.Τσιρόπουλος): Διαμαντής- Λάμπρου, Σελλής, Τζιέρης, Σαμαράς- Παπαϊωάννου, Τριμπόνιας, Ελένης- Καμπιώτης, Μπιτζής, Κ.Μπάζος.
ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ (Ν.Μητροσύλης): Στοϊτσης- Φίλης, Καλλιάνος, Μοντενέγκρο, Σχίζας, Τράγκας, Γιωργή, Σέρρος, Γκανάς, Σαραβάκος.