Κύπελλο Αργολίδας: Ευχαριστήρια από Κορωνίδα Κοιλάδας και Φοίνικα Ν.Επιδαύρου για τον ημιτελικό

0
520

 

Ο ημιτελικός του Κυπέλλου Αργολίδας που έγινε την Τετάρτη στην Κοιλάδα, ανάμεσα στην Κορωνίδα και τον Φοίνικα Νέας Επιδαύρου, ήταν αναμφίβολα μια διαφήμιση του ποδοσφαίρου, σε όλα τα επίπεδα.

 

Αυτό αποδεικνύεται και από τις ανακοινώσεις που εξέδωσαν και οι δύο ομάδες.

Πιο συγκεκριμένα:
Το γραφείο Τύπου της Κορωνίδας Κοιλάδας αναφέρει:
“Ο οργανισμός της Κορωνίδας Κοιλάδας (διοίκηση, προπονητές, παίκτες), νιώθει την ανάγκη σε συνέχεια της μεγάλης πρόκρισης στον τελικό του Κυπέλλου Αργολίδας, να ευχαριστήσει θερμά τον υπέροχο κόσμο που έδωσε γι ακόμα μια φορά το παρόν στο γήπεδο της Κοιλάδας και στήριξε την ομάδα. Μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε!

Επίσης ευχαριστούμε τον Α.Ο. Φοίνικα Νέας Επιδαύρου για την ευχαριστήρια ανακοίνωση, αν και πιστεύουμε πως η φιλοξενία των αντιπάλων ομάδων και των φιλάθλων τους, θα έπρεπε πάντα να είναι τέτοιου επιπέδου και να αντιμετωπίζεται ως αυτονόητη υποχρέωση του γηπεδούχου.
Ωστόσο, εννοείται πως τέτοιες ανακοινώσεις αναβαθμίζουν το επίπεδο του τοπικού ποδοσφαίρου της Αργολίδας και δίνουν το παράδειγμα.
Ευχόμαστε καλή συνέχεια στην ομάδα του Φοίνικα”

Η ανακοίνωση του Φοίνικα:
“ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ Α.Ο ΦΟΙΝΙΚΑ,Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΜΑΣ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Α.Ο. Κορωνίς Κοιλάδας ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΨΟΓΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΤΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ !!!
ΕΠΙΣΗΣ ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΗ ΤΡΙΑΔΑ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ ΜΑΝΟΥΧΟ Ε, ΛΥΚΟΜΗΤΡΟ Ε, ΜΑΥΡΟΚΟΡΔΟΠΟΥΛΟ Ν, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΨΟΓΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΤΟΥΣ!!!
ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΟΡΤΗ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ!!!”