Α1 Αργολίδας: 1-1 στο τέλος ανάμεσα σε Αργοναύτη και Πανασιναϊκό

0
823

 

Στα τελευταία λεπτά διαμορφώθηκε το 1-1 ανάμεσα σε Αργοναύτη και Πανασιναϊκό, ένα αποτέλεσμα δίκαιο με βάση την συνολική εικόνα των δύο ομάδων, αλλά και τους δύο να έχουν παράπονα από την διαιτησία.

 

Περισσότερο παιγνίδι κέντρου έγινε στο γήπεδο της Κίου, όπου και οι δύο ομάδες έχουν δυνατό τους στοιχείο την άμυνα.

Ο Αργοναύτης απείλησε στο πρώτο ημίχρονο δύο φορές με κεφαλιές και στις δύο περιπτώσεις ο Τσακάλης απέκρουσε. Η μια ευκαιρία στο 15′ , από κεφαλιά του Γατσάκου και η δεύτερη από κεφαλιά του Αϊβαλιώτη.

Ο Πανασιναϊκός έβγαλε μια αντεπίθεση στο 30′ με τον Τοπάλι, που έφθασε σε θέση βολής, αλλά το αδύναμο σουτ του πήγε στον Πνευματικό.

Αντίστοιχη η εικόνα και στο δεύτερο ημίχρονο και όλα έδειχναν πως το αποτέλεσμα θα είναι η ισοπαλία.

Η πιο σημαντική ευκαιρία στο 55′ όταν από κόρνερ, ο Καπλατζής έπιασε την κεφαλιά στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι και έξω.
Στο 70′ ένα φάουλ του Αϊβαλιώτη στη γωνία, έβγαλε ο Τσακάλης σε κόρνερ.

Στο 87′ από μεγάλη μπαλιά του Τσακάλη, ο Τοπάλι έφυγε στην αντεπίθεση, μπήκε στην περιοχή και κέρδισε πέναλτι, το κτύπησε ο ίδιος και το 0-1. Στο σημείο αυτό είχαμε έντονες διαμαρτυρίες ότι αρχικά ο παίκτης ήταν φανερά οφσάιντ, αλλά και ότι στην συνέχεια κανείς δεν ακούμπησε τον επιθετικό που έπεσε μόνος του!

Από κει και μετά ο Αργοναύτης έβαλε στην περιοχή της την Ασίνη και στο 92′ έγινε το 1-1. Από κόρνερ του Βασιλειάδη η μπάλα πήγε απευθείας στα δίχτυα. Ο διαιτητής έδειξε γκολ κι αμέσως έγινε ο χαμός με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται έντονα ότι δύο παίκτες του Αργοναύτη έπεσαν πάνω στον τερματοφύλακα και δεν τον άφησαν να επέμβει. Αποτέλεσμα των διαμαρτυριών να αποβληθεί ο Τσακάλης και η Ασίνη να συνεχίσει με 10 παίκτες ως το σφύριγμα της λήξης.

Πάντως, ανεξάρτητα από το τι έγινε τα τελευταία λεπτά η ισοπαλία ήταν το ποιο δίκαιο αποτέλεσμα.

Συνθέσεις
AΡΓΟΝΑΥΤΗΣ (Π.Καπλατζής): Πνευματικός, Λιαγκριδώνης, Μπόμπος, Γατσάκος, Κουριώτης- Βασιλειάδης, Τσουρδίνης, Λιαγκρής- Παπαϊωάννου, Αϊβαλιώτης, Π.Καπλατζής (65′ Παναγής).
ΠΑΝΑΣΙΝΑΪΚΟΣ (Ι.Ευθυμίου): Τσακάλης- Κωστόπουλος Π. (60′ Αν.Καββεζός), Ρεβίθης, Ταμπάκης, Μαλούτα- Πεβερέτος, Καββεζός Δ., Μανουσάκης (45΄Τσίρος), Μπέλμπα- Τοπάλι, Ι.Κωστόπουλος (75′ Γεωργιδάκης- 93′ Πιτσάς).