Α1 Αργολίδας: Ισορροπημένο παιγνίδι και 1-1 ο Τροιζηνιακός με Ποσειδώνα Διδύμων

0
806

 

Ισορροπημένο παιγνίδι στο γήπεδο του Γαλατά, ανάμεσα σε δύο ομάδες που προσπάθησαν να παίξουν, παρά τον αέρα και το κρύο.

 

Γενικά δεν υπήρξαν πολλές φάσεις, τα δύο γκολ μπήκαν σε διάστημα 3′ το ένα από το άλλο και ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα.

Στο α’ ημίχρονο είχε ένα σουτ του Σούχλα λίγο έξω, ένα σουτ του Κορδαλή που απέκρουσε ο Μαμουτάι και ένα του Μπατζάβαλη που έδιωξε σε κόρνερ ο Μαμουτάι.

Ο Ποσειδώνας είχαν ενα καλό σουτ του Α.Οψιμούλη που απέκρουσε ο Κατσαούνης και των Κέλλη και Αντωνόπουλου λίγο έξω.

Στο 57′ άνοιξε το σκορ ο Τροιζηνιακός. Από φάουλ του Καλυβόπουλου και γυριστό σουτ του Σούχλα το 1-0.

Στο 60′ από κόρνερ, με κεφαλιά ο Αργ.Οψιμούλης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και το 1-1.

Το παιγνίδι είχε ανοίξει, αφού οι δύο ομάδες δεν είχαν κάποια σκοπιμότητα και βγήκαν κάποιες φάσεις – όχι κλασικές όμως.

Ο Τροιζηνιακός είχε προσπάθειες με τον Σαλταπίδα, γύρισμα του Σούχλα με την μπάλα να περνάει ξυστά από το δοκάρι και στο τέλος από κόρνερ του Καλυβόπουλου ο Δελαπόρτας έπιασε κεφαλιά έξω.
Ο Ποσειδώνας είχε από πλάγια δυο καλές προσπάθειες με τον Α.Οψιμούλη οι οποίες δεν ολοκληρώθηκαν.

Συνθέσεις:
ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΚΟΣ (Χρ.Αγγελόπουλος): Κατσαούνης- Βλάχος (68′ Κατσέλη), Καλύβας, Δελαπόρτας, Μητρώκας- Μπατζάβαλης, Καλυβόπουλος, Σταματέλος, Σούχλας- Κορδαλής (84′ Οικονόμου)- Σαλταπίδας.
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ (Βασ.Οψιμούλης): Μαμουτάι, Κωτσαράς (55′ Κοροντίνης), Ι.Οψιμούλης, Αντ.Λαζάρου, Σχοινάς- Τσίτσι (88′ Μπάρδης), Αργ.Λαζάρου, Αντωνόπουλος-
Κέλλης, Μπροδήμας (86′ Τρέσα), Αργ.Οψιμούλης (90′ Α.Κονδύλης).