Α1 Αργολίδας: Καμία είδηση- μικρή συμμετοχή στην Γ.Σ. του Πανναυπλιακού

0
959

 

Ολοκληρώθηκε , χωρίς κάποια ιδιαίτερη είδηση η έκτακτη Γενική Συνέλευση του Πανναυπλιακού, που έγινε με αντικείμενο την ενημέρωση και συζήτηση για το μέλλον της ομάδας.

 

Οι δύο αποφάσεις που πάρθηκαν ήταν πρώτα απ’ όλα μέσα στον επόμενο μήνα να ορισθεί η ημερομηνία κατά την οποία θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές για την ανάδειξη διοίκησης. Έως τότε, η διοικούσα επιτροπή θα συνεχίσει το έργο της.

Το βασικότερο ήταν όμως, ότι όλοι οι παρευρισκόμενοι συμφώνησαν στο αυτονόητο, ότι δηλαδή η πόλη δεν μπορεί να έχει δύο ομάδες. “Μία πόλη-μία ομάδα”, όπως χαρακτηριστικά διατυπώθηκε. Άρα το καλοκαίρι θα προχωρήσει η αρχική επιδίωξη να συγχωνευθούν -ή όπως αλλιώς θα ονομασθεί- ο Πανναυπλιακός με το Ναύπλιο 2017.

Στην ενημέρωση των φίλων της ομάδας, που έγινε από τον Χάρη Αντωνιάδη, τονίσθηκε μεταξύ άλλων ότι μοναδικός του στόχος είναι η πορεία της ομάδας. “Δεν συμμετέχουμε σε τίποτα άλλο εκτός της προόδου της ομάδας μας. Είμαστε προσηλωμένοι σε αυτό. Να μας αφήσουν να παίξουμε μπάλα. Οι ερασιτέχνες παράγοντες δεν πρέπει να σκύβουν το κεφάλι για να ψηφίσουν κάποιον…”, τόνισε χαρακτηριστικά.

Επίσης, έγινε αναφορά και στην αντιμετώπιση από την διαιτησία, το τελευταίο διάστημα, με σαφείς αιχμές. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρθηκε: “Κάτι δεν πάει καλά. Έχουμε διαφορετική αντιμετώπιση από τους διαιτητές, ενώ μας παίζουν συνέχεια κάποιοι συγκεκριμένοι. Όταν από την Δευτέρα οι παίκτες μας ξέρουν οτι την Κυριακή θα μας παίξει ο συγκεκριμένος διαιτητής και αυτό γίνεται και επιβεβαιώνεται ότι θα μας αδικήσει, τότε πως να έχουμε εμπιστοσύνη στους θεσμούς. Δεν υπάρχουν άλλοι διαιτητές να μας παίξουν εκτός των δύο-τριών συγκεκριμένων;”…

Η αλήθεια είναι πάντως, πως αναμενόταν μεγαλύτερο ενδιαφέρον από την πόλη και μάλιστα από την στιγμή που τα προηγούμενα χρόνια είχε γίνει τόση φασαρία γιατί δεν προχωρούσε η συνεργασία- συγχώνευση μεταξύ των δύο ομάδων, με την προοπτική να δημιουργηθεί ένα ισχυρό σχήμα.

Στην σημερινή συγκέντρωση ήταν λίγος κόσμος και ουσιαστικά τα ίδια άτομα που παρακολουθούν τις συνελεύσεις τα τελευταία χρόνια. Δυναμική δεν εκφράσθηκε-παρουσιάσθηκε. Διότι, αν στο κάλεσμα που απευθύνθηκε από την Κυριακή , ανταποκρίθηκαν μόνο αυτοί που βρέθηκαν σήμερα στο γήπεδο, κάτι δεν πάει καλά…

Και αν και μπορεί να ισχυρισθεί κάποιος ότι είναι νωρίς ακόμη, αν λάβουμε υπόψιν μας το “η καλή μέρα από το πρωϊ φαίνεται…” δεν είναι εντελώς εκτός το ενδεχόμενο να δούμε και το καλοκαίρι την ίδια εικόνα και τελικά στην εξέδρα του γηπέδου να βρίσκονται 20-30 ή 50 άτομα, ανάλογα με τον αντίπαλο να παρακολουθούν τα παιγνίδια της Γ’ Εθνικής! Κάτι που συμβαίνει και φέτος και συνέβαινε ακόμη και όταν το Ναύπλιο 2017 ήταν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Γιατί, με 30 εισιτήρια δεν μπορεί μια πόλη να θέλει δυνατή ομάδα σε εθνική κατηγορία.