Πανναυπλιακός: Δήλωση στήριξης του Γ.Ψυχογιού στην προσπάθεια του Χάρη Αντωνιάδη

0
732

 

Σε δήλωση στήριξης στην προσπάθεια που καταβάλει ο Χάρης Αντωνιάδης να λειτουργήσει τον Πανναυπλιακό σε υγιείς βάσεις, προχώρησε ο πρώην πρόεδρος της ομάδας, Γιώργος Ψυχογιός.

 

Να θυμίσουμε πως ο Γ.Ψυχογιός ήταν ο προηγούμενος πρόεδρος, ο οποίος προ δύο μηνών περίπου παρέδωσε την σκυτάλη στον Χάρη Αντωνιάδη και στην διοικούσα επιτροπή που αυτός εκπροσωπεί.

Ο Γ.Ψυχογιός, λοιπόν, με αφορμή την έκτακτη Γενική Συνέλευση που έχει αναγγελθεί για αυτή την Τετάρτη, αλλά και τον “πόλεμο” που δέχεται η ομάδα, δήλωσε τα εξής:

“Θέλω να δηλώσω την στήριξή μου στην προσπάθεια που κάνει ο Χάρης Αντωνιάδης και η διοικούσα επιτροπή, για να σταθεί στα πόδια του αξιοπρεπώς ο Πανναυπλιακός.
Ως πρώην πρόεδρος αλλά και φίλαθλος του Πανναυπλιακού, δεν μπορώ να μην είμαι απέναντι σε όποιους αδικούν την ιστορική ομάδα και δεν την σέβονται.

Η ομάδα του Πανναυπλιακού δεν μπορεί να είναι πεδίο προσωπικών συμφερόντων ή πολιτικών επιδιώξεων.

Και καλό είναι, εκείνοι που ζουν από το ποδόσφαιρο να μην απειλούν αυτούς που πληρώνουν για το ποδόσφαιρο! Και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε…

Καλώ κι εγώ από την μεριά μου, όσους αγωνιούν για την πορεία του Πανναυπλιακού και τον αγαπούν, να βρεθούν την Τετάρτη στην Γ.Σ. και να στηρίξουν την προσπάθεια που έχει ξεκινήσει ο Χ.Αντωνιάδης”.