Α1 Αργολίδας: Ανακοίνωση διαμαρτυρίας από τον Πανναυπλιακό

0
678

 

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας για την διαιτησία του χθεσινού αγώνα του Πανναυπλιακού, εκδόθηκε από την διοίκηση της ομάδας και μάλιστα στηλιτεύοντας με αρκετά ειρωνικό τρόπο την όλη κατάσταση.

 

Η ανακοίνωση:

Περιποιεί τιμή για την ιστορική ομάδα του Πανναυπλιακου να σφυρίζει τους αγώνες του διαιτητής πρώτης κατηγορίας διαιτητής της Superleague .Για την ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ του ποδοσφαίρου του ΝΑΥΠΛΙΟΥ και της ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ όπως την αποκαλούν αρκετοί δημόσια .

Είναι μεγάλη εμπειρία να σφυρίζει τους αγώνες της ομάδος μας ο κ. Ευάγγελος Μανούχος . Και όσο μεγαλύτερη είναι η διάρκεια των αγώνων τόσο μεγαλύτερη είναι η εμπειρία που συσσωρεύεται στους νεαρούς παίκτες της ομάδος μας. Στους νεαρούς μαθητές που στα πρώτα τους ποδοσφαιρικά βήματα βλέπουν και νοιώθουν με δέος το πώς είναι να τους αποδίδει δικαιοσύνη διαιτητής πρώτης κατηγορίας.

Πραγματικά πρέπει να αισθάνονται πολύ τυχεροί που …μαθαίνουν …από τα πρώτα τους βήματα. Καιρός δεν είναι όμως αυτή την ποδοσφαιρική εμπειρία να την μοιραστούν και άλλες ομάδες, άλλα παιδιά ;;

Δεν επιθυμούμε εμείς την αποκλειστικότητα. Υπάρχουν και άλλοι διαιτητές στον Σύνδεσμο Αργολίδος που …πήραν το μήνυμα στην κοπή της πίτας τους . Έτσι δεν είναι ;;

Εκ της διοικήσεως”.