Γ’ Εθνική: Καθάρισε στο α’ ημίχρονο ο Κωτσιαρίδης για την Ερμιονίδα

0
667

 

Την νίκη που τόσο ήθελε, πέτυχε η Ένωση Ερμιονίδας, σε βάρος του Πανηλειακού και έχει μια διαφορά 3 βαθμών από την γραμμή υποβιβασμού.

 

Το παιγνίδι αυτό ήταν τελικός για τους γηπεδούχους με δεδομένη την διαφορά δυναμικότητας και το ότι η ομάδα του Πύργου είναι ουσιαστικά υποβιβασμένη. Και έτσι το αντιμετώπισε η Ερμιονίδα, που νωρίς-νωρίς άνοιξε το σκορ και πήγε στο ημίχρονο με το υπέρ της 2-0, το οποίο είχε διαμορφωθεί πριν την συμπλήρωση 25′.

Βέβαια, στο να ανοίξει το σκορ στο 7′ συνέβαλε και αμυντικό λάθος, αφού μπερδεύθηκαν ο τερματοφύλακας Καρακίτσιος με έναν αμυντικό, η μπάλα πέρασε και ο Κωτσιάρίδης είχε εύκολη αποστολή.

Στο 23′ το 2-0, που ξεκίνησε απο κόρνερ των φιλοξενούμενων και αντεπίθεση με τον Εσκουδέρο να βγάζει τετατέτ τον Κωτσιαρίδη.

Οι γηπεδούχοι σε αυτό το πρώτο ημίχρονο είχαν ένα τετατετ με τον Φερνάντες το οποίο απέκρουσε ο Καρακίτσιος, ένα καλό σουτ με τον Καρούτη και άλλες δύο καλές προσπάθειες με τον Μερκούρη, τις οποίες απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Πανηλειακού.

Λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου ο Πανηλειακός είχε κι αυτός μια καλή ευκαιρία, αλλά το σουτ μέσα από την περιοχή έφυγε ψηλά άουτ.

Στο δεύτερο η Ερμιονίδα διαχειρίσθηκε το αποτέλεσμα, γενικά έγινε ένα ανοικτό παιγνίδι, με τους γηπεδούχους πιο προσεκτικούς, αφού είχαν στόχο να μην δεχθούν τέρμα.
Ουσιαστικά είχαν ενα σουτ με τον Εσκουδέρο που απέκρουσε ο Καρακίτσιος και ένα φάουλ του Φερνάντες λίγο έξω.

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ (Δ.Νόλης): Πατσιογεώργος-Παναγόπουλος, Βιρβίλης, Μπαβέλης, Παπαεμμανουλίδης (88′ Μερτύρης)- Καρούτης, Μπαρμπέρος, Εσκουδέρο (87′ Μυσιούδης)- Μερκούρη, Κωτσιαρίδης (75′ Πολιανίδης), Φερνάντες (60′ Παπακωνσταντίνου).