Α1 Αργολίδας: Στις καθυστερήσεις ο Ηρακλής Καρυάς το 2-2 με Πανναυπλιακό

0
971

 

Στις καθυστερήσεις του αγώνα και μάλιστα με αυτογκόλ, ο Ηρακλής Καρυάς ισοφάρισε τον Πανναυπλιακό σε 2-2 και έφυγε με τον βαθμό, οπότε αμφότεροι διατηρούν μια απόσταση 5 βαθμών από την 14η θέση της βαθμολογίας.

 

Να σημειώσουμε εδώ, τις έντονες διαμαρτυρίες για μια ακόμη φορά του Πανναυπλιακού, για
την αντιμετώπιση από την διαιτησία, αφού υποστηρίζει ότι το 2-2 έγινε στο 57′ του
δευτέρου ημιχρόνου!

Ο Ηρακλής Καρυάς ξεκίνησε πολύ καλά, προηγήθηκε και θα μπορούσε να είχε πετύχει άλλα δυο γκολ, αφού απο δεξιά ο Κουτσούκος ήταν ασταμάτητος.
Στην συνέχεια ο Πανναυπλιακός ισορρόπησε, ισοφάρισε στο 37′, προηγήθηκε στο 48′ , έχασε ευκαιρίες για το 3-1 και στο τέλος είχαμε το 2-2.

Στο 10′ απο κόψιμο του Κουτσούκου, ο Δεδεμπίλης μόνος έστειλε τη μπάλα έξω.
Στο 15′ μόνος ο Κουτσούκος δεν μπόρεσε να νικήσει τον Στοϊτση.

Στο 24′ με φοβερό σουτ του Κουτσούκου στο “γ” και το 0-1.

Μια ακόμη ευκαιρία όταν σε σέντρα του Κουτσούκου, ο Σταθόπουλος δεν πρόλαβε να σπρώξει τη μπάλα στο τέρμα.

Η απάντηση του Παναυπλιακού ήρθε στο 37′ όταν ο Γκάβας έκανε σουτ, η μπάλα κόντραρε σε πόδι αντίπαλου αμυντικού, άλλαξε πορεία και πήγε στα δίχτυα.

Στο 48′ απο ατομική προσπάθεια του Δαγρέ και μπαλιά στον Γκανά, αυτός με πλασέ πέτυχε το 2-1.

Στο 80′ ο Γιωργή και στο 85′ ο ίδιος βγήκε τετατετ αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Καραντζούλη.

Επίσης ένα καλό σουτ του Σέρρου σταμάτησε ο Καραντζούλης. Την ίδια τύχη είχε στο 92′ και προσπάθεια του Σέρρου, που έκλεψε και έφυγε μόνος αλλά έστειλε τη μπάλα πάνω στον τερματοφύλακα του Ηρακλή.

 

Και ενώ παίζοντας καθυστερήσεις- που όπως προαναφέραμε, κατά τους ισχυρισμούς του Πανναυπλιακού το χρονόμετρο έδειχνε το 57′ +, ο Μπακατσέλος έκανε σέντρα στο δεύτερο δοκάρι για τον Δεδεμπίλη, ο Σχίζας πήγε να διώξει, δεν βρήκε καλά τη μπάλα, η οποία βρέθηκε στα δίχτυα!

Συνθέσεις:
ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ (Ν.Μητροσύλης):Στοϊτσης- Κωνσταντίνου, Μονενέγκρο, Φίλης, Καλλιάνος- Γκάβας (65′ Σαραβάκος), Σχίζας, Δαγρές (80′ Χρόνης), Σέρρος- Γκανάς, Γιωργή.
ΗΡΑΚΛΗΣ (Στ.Κωτσιόπουλος- Απ.Κατσάς): Καραντζούλης- Τσαγκάρης (60′ Διαβολής),
Μαυρόγιανης, Σουλελές (80′ Τσάμης), Μπακατσέλος- Δελής (55′ Μπαρδόκας), Σταθόπουλος (65′ Δημοβασίλης), Δεδεμπίλης- Κουτσούκος, Δαρδάνης, Γεωργακόπουλος.