Α1 Αργολίδας: Πέρασε κι από το Παναρίτι η Κορωνίδα Κοιλάδας

0
1038

 

Κι ενώ όλοι οι άλλοι χάνουν βαθμούς, η Κορωνίδα Κοιλάδας συνεχίζει ακάθεκτη την πορεία της προς τον τίτλο, αφού σήμερα πέρασε και από τον Ατρόμητο Παναριτίου, με 3-0, ανεβάζοντας την διαφορά από τον 2ο στους 14 βαθμούς!

 

Η Κορωνίδα ξεκίνησε καλά, προηγήθηκε στο 20λεπτο και πέτυχε άλλα δύο γκολ στις αρχές της επανάληψης, ελέγχοντας τον ρυθμό του αγώνα.

Από την άλλη, ο Ατρόμητος έχοντας τρεις σημαντικές απουσίες, το πάλεψε και προσπάθησε με αρκετά στημένα να βρει το γκολ, χωρίς να το καταφέρει όμως.

Στο 16′ σουτ του Τριμπόνια απέκρουσε ο Μαλεβίτης.
Στο 18′ ο Στ.Μπάζος βρέθηκε σε θέση για σουτ, όμως καθυστέρησε και τελικά κόπηκε.

Στο 22′ σουτ του Παπαϊωάννου κόντραρε σε αντίπαλο, στρώθηκε στον Μπιτζή, αυτός πέρασε τη μπάλα πάνω από τον Μαλεβίτη και το 0-1.

Από την μεριά του ο Ατρόμητος διαμαρτυρήθηκε μετά το 0-1 για μη καταλογισμό πέναλτι υπέρ του Παπασαράντου, όταν μπήκε στη περιοχή και κρατήθηκε από αμυντικό προ του Αλευρά.

Στο 55′ ο Μπιτζής έκλεψε μια μπαλιά και μπήκε στη περιοχή, δόθηκε πέναλτι για σπρώξιμο από τον Θ.Γκολέμη, το πέναλτι κτύπησε ο ίδιος ο επιθετικός της Κοιλάδας και το 0-2.

Στο 63′ ο Τριμπόνιας πήρε μια κάθετη μπαλιά και με πλασέ πέτυχε το 0-3.

Στο 70′ ο Μπιτζής πέρασε από το πλάι τον Μαλεβίτη, αλλά πλάσαρε στο δοκάρι.
Στο 73′ ατομική προσπάθεια και πλασέ από τον Καμπιώτη, η μπάλα ελάχιστα έξω από τα δοκάρια.

Στο 80′ και στο 85′ ο Κ.Μπάζος πέρασε δύο παράλληλες μπαλιές προς το τέρμα, δεν τις βρήκε όμως συμπαίκτης του.

Συνθέσεις
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Αν.Καραμάνος): Μαλεβίτης- Γκρίτζαλης, Ε.Μιχαλόπουλος, Θ.Γκολέμης, Δ.Μιχαλόπουλος- Σαρακινιώτης, Παπαϊωάννου (80′ Στεφανόπουλος), Πίτρης, Δανομάρας, Χρονόπουλος (55′ Κοσμάς), Παπασαράτος (70′ Καλυβάς).
ΚΟΡΩΝΙΔΑ (Αθ.Τσιρόπουλος): Αλευράς- Παπασταύρου (67′ Ντάνιελ), Τζιέρης, Σελλής, Σαμαράς- Παπαϊωάννου, Μέγας (60′ Ελένης), Τριμπόνιας- Στ.Μπάζος (80′ Λάμπρου), Μπιτζής (72′ Κ.Μπάζος), Καμπιώτης.