Α1 Αργολίδας: Νίκη -ανάσα για τις Σπέτσες με 1-0 επί του Πόρου

0
469

 

Από την 8η αγωνιστική στις 9/11- όπου είχε περάσει με 2-0 από το Παναρίτι, αγνοούσε την νίκη η ομάδα των Σπετσών και την πέτυχε σήμερα, με αντίπαλο τον Πόρο.

 

Η νίκη αυτή έφερε χαμόγελα στην ομάδα ενόψει της συνέχειας, καθώς υπάρχει πολύς δρόμος ακόμη για την παραμονή στην κατηγορία.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πολύ δυνατά επιδιώκοντας το γρήγορο γκολ και το πέτυχαν στο 13′ και συνέχισαν ως περίπου το 25′. Από κει και μετά ισορρόπησε ο Πόρος.

Στην επανάληψη οι Σπετσιώτες έπαιξαν πιο προσεκτικά, αφού στόχο είχαν να κρατήσουν το υπέρ τους γκολ, όπως και συνέβη.

Στο 10′ πλασέ του Μλάντοφ απέκρουσε ο Ντελίου.

Στο 13′ από γέμισμα στο δεύτερο δοκάρι και κεφαλιά του Μλάντοφ, με προβολή ο Γιαννακόπουλος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.
Πάντως, για την φάση αυτή υπάρχουν έντονες διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων, που υποστηρίζουν ότι στο αέρα ο Ντελίου δέχθηκε γονατιά από αντίπαλο με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία του και εύκολα στη συνέχεια αντίπαλος επιθετικός έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 24′ ο Γιαννακόπουλος βγήκε τετατέτ, αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ντελίου.

Στο 25′ από κόρνερ και σύγχιση τη περιοχή του Πόρου, ο Μπίτρι σούταρε στο πάνω μέρος του οριζόντιου δοκαριού.

Στο 26′ από κόρνερ του Ζώρα, κεφαλιά του Δεϊμέζη ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια.

Στο 37′ φάουλ του Ζώρα στο δεύτερο δοκάρι δεν πρόλαβε την προβολή ο Καραμάνος.

Τέλος, ένα καλό σουτ του Μλάντοφ από συνδυασμό Κιοσσέ-Αλεξανδρή άουτ.

Στην επανάληψη ο Πόρος προσπάθησε να αξιοποιήσει τον χώρο που βρήκε μετά την οπισθοχώρηση των Σπετσών.

Στο 70′ σουτ του Ντάπι από δεξιά έφυγε λίγο έξω από το “γ”. Στο 75′ ο Μουράτης μπλόκαρε σουτ του Ντάπι.

Στο 90′ φάουλ του Ζώρα, μόνος ο Καρνέζης στο δεύτερο δοκάρι τελικά μπερδεύθηκε και έδωσε την δυνατότητα στους γηπεδούχους να διώξουν.

Οι γηπεδούχοι που προσπάθησαν να βγουν στις αντεπιθέσεις, με πιο σημαντική ευκαιρία με τον Αλεξανδρή τον οποίο πρόλαβε ο Ντελίου με έξοδο.

Συνθέσεις
ΣΠΕΤΣΕΣ (Μ.Μπαλαγιάννης): Μουράτης- Τσούνη, Σούλιας, Βιγκλιάρης, Καραζούπης- Μέξης, Γιαννακόπουλος, Κιοσσές (82′ Μπαλτάς)- Αλεξανδρής, Μλάντοφ (66′ Παπαδέας), Μπίτρι.
ΠΟΡΟΣ (Γ.Πάνου): Ντελίου- Στάικος (78′ Αγ.Πάνου), Σακελλαράκης, Βελτσάνης (61′ Καρνέζης), Μίνο- Ζώρας, Ρούσσος, Καραμάνος, Στρατηγός, Δεϊμέζης, Ντάπι.