Α1 Αργολίδας: Έχασε ο Αριστείωνας στα Δίδυμα και βυθίζεται βαθμολογικά

0
674

 

Όλο και δυσκολεύουν τα πράγματα για τον Αριστείωνα Λυγουριού, που μετά την ήττα του στα Δίδυμα από τον Ποσειδώνα, έμεινε στους -7 από την 13η θέση της βαθμολογίας.

 

Έγινε ένα ανοικτό παιγνίδι, μιας και ο Ποσειδώνας ήταν αδιάφορος βαθμολογικά. Οπότε υπήρχαν πολλοί ανοικτοί χώροι, η ομάδα του Λυγουριού είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει με τον Ταμπουράκη πριν το ημίχρονο, έχασε κι άλλες ευκαιρίες στην επανάληψη κι από τον στιγμή που δεν μπόρεσε να σκοράρει δεν δικαιούταν και κάτι από το παιγνίδι αυτό.

Στο 17′ έγινε το 1-0 με σουτ του προωθημένου Ι.Οψιμούλη, μετά από κόρνερ.
Για τους γηπεδούχους οι Κέλλης, Αντωνόπουλος, Μπροδήμας και Α.Οψιμούλης είχαν ευκαιρίες για γκολ.

Η μεγάλη ευκαιρία χάθηκε για τον Αριστείωνα στο 40′ όταν ο Κουβάτσος κέρδισε πέναλτι, το κτύπησε ο Ταμπουράκης, ο Μαμουτάι απέκρουσε, νέο σουτ του Ταμπουράκη πάνω στον Μαμουτάι.

Από το 1-0 και μετά και έως το 80′ ο Αριστείωνας βγήκε αρκετές φορές σε θέση βολής με Ταμπουράκη κυρίως και Κουβάτσο, Οψιμούλη, Ασλανίδη και Χρόνη, αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν.

Στο 80′ από γύρισμα του Α.Οψιμούλη στο δεύτερο δοκάρι, ο Τρέσα πέτυχε το 2-0.

Συνθέσεις:
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ (Βασ.Οψιμούλης): Μαμουτάι, Κωτσαράς (73′ Μπουγιούρας Αθ), Ι.Οψιμούλης (85′ Προσίλης Ευαγ.), Αντ.Λαζάρου, Α.Κονδύλης (63′ Τρέσα)- Τσίτσι, Αργ.Λαζάρου, Αντωνόπουλος- Κέλλης, Μπροδήμας, Αργ.Οψιμούλης (83′ Σ.Κονδύλης)
ΑΡΙΣΤΕΙΩΝΑΣ (Ν.Σαρρής): Πλάκα- Σερέτης, Ντανάς, Κούρτης, Βαρβαρέσος- Μέντης, Κουβάτσος (80′ Χρόνης), Μουράτης (85′ Τσιάλαφος), Ταμπουράκης, Οψιμούλης (85′ Κόλλιας), Ασλανίδης.