Χάντμπολ: Απόλυτη επιτυχία η γιορτή που διοργάνωσε ο Διομήδης για παιδιά Δημοτικού

0
468

 

Απόλυτη επιτυχία σημείωσε η γιορτή που διοργάνωσε την Κυριακή ο Διομήδης, για παιδιά Δημοτικού σχολείου.

 

Σε σχετική ανάρτησή του, ο σύλλογος του Άργους, σημειώνει:
”Ευτυχία να μοιράζεις χαμόγελα στα παιδιά”. Η  γιορτή σχεδιαζόταν με πολλή προσοχή εδώ και καιρό. Πάντα οι εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Διομήδης έχουν αυξημένη προσέλευση.

Αυτό που αντικρίσαμε σήμερα όμως ξεπέρασε κάθε προσδοκία, κάθε προηγούμενο.
Εκατοντάδες παιδιά με τους γονείς τους να περιμένουν από τις 8 το πρωί γεμάτα όρεξη και διάθεση να παίξουν χάντμπολ, να δουν τους Λύκους από κοντά και να τους ζητήσουν αυτόγραφα και φωτογραφίες. Ένα πολύχρωμο ποτάμι από γελαστές φατσούλες που σε κατακλύζει από περηφάνια και συγκίνηση.

Είναι οι στιγμές που συνειδητοποιείς ακόμα μια φορά την εκτίμηση και την αγάπη προς την οικογένεια του Διομήδη και τις αξίες που υπηρετεί. Οι στιγμές που η αγάπη του κόσμου αποδεικνύεται έμπρακτα και σε γεμίζουν με περισσότερη ευθύνη αλλά και περισσότερη όρεξη να συνεχίσεις. Να συνεχίσεις να υπηρετείς τις αξίες που πρεσβεύεις και έχουν κάνει όλον τον κόσμο περήφανο για το Διομήδη.

Κανένας γονιός δεν πρόκειται να αφήσει το παιδί του να πάρει μέρος σε κάποια εκδήλωση αν δε νιώθει απόλυτα σίγουρος και ασφαλής. Και αυτό είναι κάτι που το έχει πετύχει απόλυτα ο Διομήδης και γιαυτό θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους τους γονείς που μας εμπιστεύονται ό,τι πολυτιμότερο έχουν.

Κάθε παιδί είναι ξεχωριστό για εμάς και όλο το δυναμικό του Συλλόγου ήταν εκεί να προσέχει και να φροντίζει τον κάθε μικρό μας φίλο. Να παίξει, να χαρεί αλλά και να γνωρίσει από κοντά το χάντμπολ. Και κάναμε πολλούς νέους φίλους σήμερα, μεγαλώσαμε και άλλο την οικογένειά μας. Τα χαρούμενα πρόσωπα των παιδιών όταν έφευγαν και οι φωνές τους ”πάμε να με γράψεις” είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή μας.
Ραντεβού στην επόμενη γιορτή μας πλέον, να είστε όλοι καλά!”.

Η πολύ μεγάλη χτεσινή επιτυχία του σχολικού τουρνουά ήρθε μετά από προσεκτική προετοιμασία της εκδήλωσης όλου του προπονητικού team των Ακαδημιών, των εφόρων των τμημάτων και των εθελοντών του Συλλόγου. Ο Aντώνης Δάσκαλος, κάνει μια πρώτη αποτίμηση και μας δήλωσε:

«Πραγματοποιήσαμε χτες τη γιορτή handball δημοτικών σχολείων για ηλικίες 10-12 χρόνων. Η απήχηση που είχαμε ήταν τεράστια καθώς πάνω από 300 παιδιά αγόρια και κορίτσια έλαβαν μέρος σε αυτή τη γιορτή που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Διομήδη Άργους καθώς και του Δήμου Άργους Μυκηνών!

Είναι πολύ ευχάριστο να βλέπεις παιδιά να έρχονται στο γήπεδο για να γνωρίσουν το άθλημα και να διασκεδάζουν με αυτό. Εμείς ως Διομήδης δίνουμε τεράστια βάση στις υποδομές του συλλόγου και προσπαθούμε με τέτοιες ενέργειες να φέρουμε όλο και περισσότερα παιδιά στο άθλημα μας και στο σύλλογο. Ένα γήπεδο ασφυκτικά γεμάτο από παιδιά που ανυπομονούν να παίξουν είναι η καλύτερη ανταμοιβή μας.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου, τους προπονητές, τους παίχτες της ανδρικής ομάδας του Διομήδη καθώς και των ηλικιακών κατηγοριών για τη πολύτιμη βοήθεια τους, τον Ερυθρό Σταυρό, τους χορηγούς μας και φυσικά τον Δήμο Άργους Μυκηνών και τον δήμαρχο κ. Δημήτρη Καμπόσο που βρίσκεται δίπλα στο σύλλογο και σε ανδρικό επίπεδο αλλά και σε τέτοιου είδους προσπάθειες!»