Γ’ Εθνική: Εντός προγράμματος ήττα στην Σπάρτη για την Ερμιονίδα

0
788

 

Αναμενόμενη η ήττα στην Σπάρτη για την Ερμιονίδα, με δεδομένα την διαφορά δυναμικότητας και στόχων, αλλά και τις σημαντικές απουσίες.

 

Ο Δ.Νόλης δεν είχε στην διάθεσή τους τρείς βασικούς Εσκουδερο, Μερκούρη και Παναγόπουλο, με αποτέλεσμα η σύνθεση να είναι ουσιαστικά αναγκαστική και μάλιστα χρησιμοποιήθηκε από την αρχή ο Πολιανίδης που αποκτήθηκε πριν 3 ημέρες (και ο οποίος έχει αγωνισθεί σε Παναργειακό και Ζάκυνθο-μεταξύ άλλων).

Η ομάδα της Ερμιονίδας στάθηκε καλά, είχε μεν την υπεροχή η Σπάρτη, που είχε και δύο-τρείς καλές ευκαιρίες. Αλλά η Ερμιονίδα είχε την πρώτη ευκαιρία με τον Παπακωνσταντίνου, που έκανε κατάχρηση κρατήματος μπάλας μέσα στην περιοχή.

Στην επανάληψη η πίεση των γηπεδούχων αυξήθηκε, με πολλά στημένα και σουτ.

Στο 62′ από στημένο άνοιξε το σκορ ο Μπανούσης και όλα …πήραν το δρόμο τους, αφου η Ερμιονίδα δεν έδειξε να μπορεί να αντιδράσει. Είχε όλη κι όλη μια προσπάθεια με τον Φερνάντες που είχε ενα διαγώνιο σουτ έξω.

Στο 83′ έγινε και το 2-0 , απο αντεπίθεση απο πλάγια και σκόρερ τον Παναγιωτίδη.

 

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ (Δ.Νόλης): Πατσιογεώργος- Μυσιούδης, Βιρβίλης, Μπαβέλης, Παπαεμμανουηλίδης- Καρούτης, Κωτσιαρίδης, Μπαρμπέρος- Πολιανιδης, Παπακωνσταντίνου (60′ Μερτύρης), Φερνάντεζ (82′ Δεστές).