Α2 Αργολίδας: Μετά από σκληρή μάχη πέρασε από το Τολό ο Παμμιδεατικός

0
557

 

Δυσκολεύθηκε μεν, πέρασε δε, από τον Εθνικό Τολού ο Παμμιδεατικός και έτσι παραμένει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του 3ου ομίλου.

 

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε στο ξεκίνημα, όταν από βαθιά μπαλιά του Δουβίκα, ο Κώνστας διεκδίκησε, η μπάλα βρήκε σε χέρι αμυντικού, δόθηκε πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Έβερετ.
Για το πέναλτι αυτό, οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν ότι η παράβαση έγινε εκτός περιοχής και το χέρι ήταν ακούσιο.

Από κει και μετά είχαμε ένα σκληρό παιγνίδι, με τους φιλοξενούμενους να έχουν εκτός του γκολ δύο ακόμη ευκαιρίες, αλλά στην συνέχεια οι γηπεδούχοι πίεσαν με όλους τους τρόπους και είχαν κι αυτοί τις ευκαιρίες τους.

Με πολύ άγχος στα τελευταία λεπτά, ο Παμμιδεατικός κράτησε το προβάδισμα του γκολ ως το σφύριγμα της λήξης. Παίζοντας με αντεπιθέσεις, στο 18′ ο Α.Καλογερόπουλος βγήκε από αριστερά τετατέτ, αλλά σούταρε έξω.

Το Τολό διαμαρτύρεται και για μια φάση, όταν σε κάθετη μπαλιά ο Λεβιδιώτης πήρε την μπάλα δύο μέτρα πίσω από τους αμυντικούς, πέρασε ανάμεσα τους και ενώ έβγαινε τετ α τέτ με τον Μητράκο σφυρίχτηκε οφσάιτ. Στη φάση αυτή οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται, ότι θα μπορούσε να είχε έρθει η ισοφάριση και το παιχνίδι να είχε άλλη εξέλιξη, αφού η απόδοση τους στη συνέχεια ήταν καλύτερη από του αντιπάλου τους.

Στο 33′ τετατέτ για την ομάδα του Τολού με τον Παπανδριανό, ο Μητράκος όμως απέκρουσε.

Στο 36′ προσπάθεια του Α.Καλογερόπουλου από αριστερά και γύρισμα, ο Κώνστας σούταρε άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Εθνικός είχε ευκαιρίες με Παπανδριανό, Κουτσονικολή και στο τέλος με κεφαλιά του Μπικάκη.

Από την πλευρά του Τολού καταγγέλεται η παρέμβαση του Σταύρου Κρεμαστιώτη και η αδικαιολόγητη παραμονή του περισσότερες από 5-6 φορές στην γραμμή του πλάγιου άουτ χωρίς ο διαιτητής να τον αποβάλει από το γήπεδο.

Συνθέσεις:
ΕΘΝΙΚΟΣ (Ν.Ταραντίλης): Καζάς, Σωτηρόπουλος (Μυλωνάς), Σγουρός, Ξυλινάς, Μπούρης, Μιχαλόπουλος, Λεβειδιώτης, Κολιγλιάτης, Παπανδριανός, Ταραντίλης, Κουτσονικολής (Μπικάκης).
ΠΑΜΜΙΔΕΑΤΙΚΟΣ (Δ.Καραμπής): Μητράκος, Παπαμιχαλόπουλος, Κασνέτσι, Δουβίκας, Θεοδοσίου, Καλογερόπουλος Π (50′ Γαλύφας), Πανόπουλος (78′ Παναγής), Εβερετ, Κώνστας (72′ Κυμπούρης), Χρυσικόπουλος (91′ Κερίμ), Καλογερόπουλος Αν.